LG Rollable вече е факт и ще можете да го закупите тази година

Offnews Последна промяна на 12 януари 2021 в 07:11 6754 0

LG Rollable 1

LG представи някои страхотни неща на CES 2021, но LG Rollable несъмнено е устройството, което заслужава най-много внимание.

Първият телефон на компанията, който ще се трансформира до таблет и обратното само с едно натискане на бутон, вече е факт. Според CNET, LG Rollable ще излезе на пазара през тази година, но все още няма точна дата. Последните слухове обаче сочат, че дебютът му може да се състои през март.

Всъщност това футуристично устройство може да е убедителна алтернатива на сгъваемите телефони. Вместо да се притеснявате за шарнир, който може да се повреди, или сгъваем екран, който да се счупи в студа, компанията използва същата технология, която приложи в супер скъпия LG Rollable OLED TV R.

Още през декември се появи изтичане, което сочеше, че дисплеят на LG Rollable ще нараства до 7.4 инча с резолюция 2428 х 1080. В същия доклад се посочваше процесор Snapdragon 888 и 16 GB оперативна памет, наред с батерия с капацитет 4200 mAh.

За сега няма официална информация за подробните характеристики на устройството, но най-вероятно ще разберем повече за него в следващите месеци. За съжаление очакваната цена на LG Rollable е 2359 долара, което определено няма да го направи достъпен за всеки.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !