LG подобрява своята маска с вграден микрофон и високоговорител

Offnews Последна промяна на 23 юли 2021 в 06:29 4433 0

LG PuriCare

За съжаление защитните маски все още са на дневен ред по време на пандемията от коронавирус. Технологичните компании се включиха и в тази пазарна ниша. Миналата година LG представи PuriCare Wearable Air Purifier с три вентилатора и чифт HEPA филтри.

Десет месеца по-късно компанията най-сетне разкри датата на пускането й на пазара, както и подобренията, които е направила по самата маска. Тя ще излезе на пазара в Тайван през август, но все още няма и дума за цената.

Новата версия се отличава с по-малък, по-лек мотор и вграден микрофон, високоговорител и усилвател на гласа. LG посочва, че технологията VoiceOn автоматично разпознава кога говорите и усилва звука, така че останалите да ви чуят през маската.

Компанията е увеличила и капацитета на батерията от 820 mAh на 1000 mAh, въпреки че 8 часовото време за работа си остава същото. Тя рекламира и двучасов период за презареждане с помощта на USB кабел, включен в комплекта.

След одобрение на регулаторните органи, носимото устройство трябва да се разпространи в повече региони. За сега LG рекламира своята маска с помощта на отбора на Тайланд на Олимпийските игри в Токио и я предлага на тези, които тренират на открито.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !