Lenovo създаде безжично зарядно за лаптопи

Offnews Последна промяна на 24 юни 2021 в 10:56 4978 0

Screenshot 2021-06-24 105535

Вчера Lenovo представи редица нови продукти, като част от премиерата си в навечерието на Мобилния конгрес в Барселона. Сред тях са и новата линия аксесоари Lenovo Go, която включва различни добавки за мобилна работа.

Поне за нас, най-интересното попълнение тук е Go Wireless Charging Kit. С него можете да зареждате безжично голямо разнообразие от преносими компютри.

Използва се технологията на Energy Square, Power by Contact, а не общият стандарт, който ни е познат от смартфоните, Qi. Самият комплект включва няколко компонента.

В него влизат метална подложка за зареждане с дебелина 3.2 милиметра, която може да бъде свързана към електрическата мрежа. Освен това има безжичен приемник, който се закача за долната част на лаптопа и се свързва към него с USB Type-C порт.

Решението е подходящо за преносими компютри с диагонали на екрана 13- и 14 инча без сензорна опция и с мощност на зареждане до 65W. Ефективността на зареждане е 93% и има съвместимост с Windows и macOS устройства.

В САЩ цената на новия Go Wireless Charging Kit ще е 140 долара, като той ще е наличен от октомври. Сред останалите предложения в серия Go са безжични мишки, слушалки, преносими батерии и др.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !