Lenovo представи новата линия компютърни аксесоари Go

Offnews Последна промяна на 14 май 2021 в 09:00 5187 0

Lenovo Go

Lenovo представи нова подмарка, наречена Lenovo Go, която се фокусира върху проектирането и производството на аксеоари за компютъра. Продуктите от подмарката ще бъдат проектирани за по-добра мобилна производителност и ще попаднат в три категории, предназначени да адресират “най-често срещаните проблеми при гъвкава работа: време, вход и звук”.

За да представи новата си линия, компанията разкри два продукта под банера Lenovo Go. Единият е USB-C Power Bank за лаптопи, а другият – безжина мишка, работеща с множество устройства.

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank е с капацитет от 20 000 mAh и мощност 65W, предназначена да зареди лаптопа поне веднъж. Преносимата батерия обаче може да се използва и с други устройства и да зарежда три аксесоара едновременно, чрез двата USB-C порта и един USB-A. Дори и, ако самата тя се зарежда, пак можете да включите две устройства едновременно.

Безжичната мишка Lenovo Go Multy-Device може да се сдвоява с до три устройства едновременно и да превключва работата между тях с едно натискане на бутона. Lenovo посочва, че с едно зареждане тя може да работи два до три месеца, а зареждането й е толкова лесно, колкото поставянето й върху безжична Qi подложка или включването й в USB-C за час и половина.

Няма да ви се наложи да чакате дълго, за да закопите новите предложения на Lenovo, тъй като и двете устройства ще са налични през юни, като цената на преносимата батерия ще е 90 долара, а на мишката – 60 долара. По-късно тази година компанията ще обяви и аудио решения с марката Lenovo Go, насочени към околния шум и качеството на звука.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !