Красиво и бързо SSD – Adata S40G

Offnews Последна промяна на 22 март 2021 в 15:43 6136 0

DSC00216-1024x576

Когато чуете марката ADATA най-вероятно първо се сещате за RAM, а после и за SSD носителите от серията XPG. Днес ще разгледаме едно такова устройство, което може да подобри значително работата на компютъра ви или просто да ви даде необходимата бързина при работа, а в зависимост от избора ви можете да намерите капацитети от 256GB до 1TB.

Пълното видео ревю ще намерите тук:

В наши дни почти всички устройства разполагат с RGB подсветка – от клавиатурата до SSD-тата. Това не прави изключение и при S40G, което разполага с добре изглеждащо RGB. Можете да контролирате светлината от софтуера на ADATA или от софтуера на дъното, като в нашия случай работи с ASUS Aura Sync.

В софтуера имате много опции за персонализиране, като дори можете да изберете всеки един диод поотделно как да свети.  Според нас най-добре изглежда, когато е синхронизирано с цялата система, за да има хомогенност в осветлението в машината.

По-важното за едно NVMe SSD обаче е неговата скорост.  S40G смеем да твърдим, че се справя много добре като скорости, а от тази снимка можете да видите теста, който сме провели относно това:

ADATA S40G

ADATA S40G

Освен добрите скорости, SSD-то поддържа и добри температури, като тук виждаме 59 градуса при работа на 100%, което е повече от добре. Трябва да имате предвид, че този тип устройства и тяхната производителност пряко се влияят от температурите – те работят оптимално в по-хладна среда.

Животът, който дават от ADATA е около 2 000 000 часа, като това бива подплатено от 5-годиншната гаранция, която получавате.

Разбира се, този клас NVMe SSD-та имат и някои допълнения, като тук срещаме LDPC системата, която представлява код, проверяващ за грешки при прехвърляне на файлове с цел избягване на загубата на данни и инфорамция, в допълнение към AES 256-bit криптиране.

При нас този „диск“ става изцяло работен, тъй като ползата от неговата скорост ще бъде бързата работа с 4K видео файловете за обработка.

Линк към ADATA S40G: https://ardes.bg/product/1tb-ssd-adata-xpg-spectrix-s40g-rgb-as40g-1tt-c-183549 – С промо-код TechTipsMedia можете да ползвате отстъпка за целия сайт на Ardes.bg

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !