Като дизайн OnePlus 10 може да прилича много на OnePlus 9

Offnews Последна промяна на 07 септември 2021 в 06:51 240 0

OnePlus_9_Pro

OnePlus 9 стартира през март тази година и изглежда няма да видим Oneplus 9T. Тази възможност разбира се предизвиква спекулации за това, какво може да очакваме от OnePlus 10 в някакъв момент през 2022 година.

Известният типстър Йогеш Брар налива масло в огъня с разкритието, че телефоните от серията OnePlus 10 “ще са полирани модели от серия 9”. Това предполага, че естетиката на тези устройства няма да се промени много.

Всъщност слуховете за OnePlus 10 са много ранни. На този етап изглежда вероятно моделите в серията да са два – стандартен и Pro, както обикновено.

Брар също така разкрива, че “куп” телефони с марката Nord са на път, което може да се очаква и, че “някои нови аксесоари” също са в процес на подготовка, за да бъдат представени при следващото пускане на устройство. През последните години OnePlus разнобразява гамата си и с други устройства, например OnePlus Watch.

Това е първото изтичане, което касае OnePlus 10, така че все още няма данни за техническите характеристики на бъдещата серия устройства. Подобренията в камерата, които обикновено виждаме на годишна база, могат да се очакват, въпреки че не звучи така, сякаш серията е голяма надстройка на текущите флагмани на компанията.

Според слуховете OnePlus се е отказала от OnePlus 9T, защото OnePlus 9 и 9 Pro все още са достатъчно конкурентни. Глобалният недостиг на чипове също може да е изиграл известна роля за това решение. Очеква се OnePlus 10 да бъде пуснат някъде през март 2022 година.

През поседната година в OnePlus се случиха много неща. Първоначалният съосновател на кумпанията, Карл Пей я напусна, за да създаде друга, а OnePlus реши да обедини операциите си с OPPO. В последните месеци компанията представи някои първокласни модели, а се говори, че OnePlus Pad също е в процес на разработка. Имайки предвид всичко това, 2022 година се очертава да бъде важна за OnePlus, а OnePlus 10 и 10 Pro вероятно ще изиграят определяща роля за това колко успешна ще е тя.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !