Какво очакваме от Spring Loaded на Apple

Offnews Последна промяна на 20 април 2021 в 16:37 5447 0

Apple-April-event-800x450

Днес в 20 часа българско време Apple ще е домакин на първото си хардуерно събитие за тази година - Spring Loaaded. То ще бъде предавано изцяло онлайн и ще можете да го гледате в YouTube канала, или на сайта на гиганта.

Какво се очаква да видим довечера? Според слуховете компанията ще пусне нов iPad Pro, iMac, Mac mini, както и дългоочакваните AirTags.

Говорейки за таблетите, очаква се да видим два модела iPad Pro – 11 и 12.9 инчов. Според слуховете те няма да претърпят основен редизайн, но може би по-големият ще е с miniLED дисплей. По-малкият модел ще се придържа към LCD дисплеите.

Освен това, както обикновено, таблетите ще бъдат задвижвани от по-нов и мощен процесор, за който се твърди, че ще е M1 Silicon. Това ще предостави съвместимост с Mac и приложевията за macOS. Освен това поне по-голямата версия може да пристигне и с 5G съвместимост.

За AirTags слушаме много отдавна, но мистериозните тракери за вещи все още не са на пазара. Очаква се това да се сбъдне именно по време на това събитие, особено след като редица производители от трети страни вече пускат аксесоари за тях.

Тракерите са кръгли и използват Bluetooth свързаност и чипа на компанията, за да се сдвояват бързо с iPhone. Говори се, че ще са видими в отделен раздел на Find My и закачвайки ги към други вещи, ще можем да следим и тях.

Освен всичко това се предполага, че компанията може да представи и нови iMac и Mac Pro, задвижвани от собствения й чип Apple Silicon. Все пак всичко ще стане ясно само след няколко часа.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !