Какво да очакваме от Samsung Unpacked 2023 на 26-ти юли

Най-вероятно ще бъдат представени сгъваеми мобилни устройства, смарт часовници и таблетите Samsung Galaxy.

Стефан Николов Последна промяна на 24 юли 2023 в 09:11 516 0

Samsung Unpacked 2023

Снимка Samsung

Какво да очакваме от Samsung Unpacked 2023 на 26-ти юли

Тази година Samsung ще проведе своето лятно събитие Unpacked малко по-рано, на 26-ти юли, което обаче обещава да бъде специално не само заради датата. Сгъваемите телефони Galaxy Z със сигурност ще бъдат представени, но компанията също така намекна за нови смарт часовници и таблети. Технологичният сайт Engadget сподели прогнозата си за това, какво ще бъде представено в Сеул по време на Samsung Unpacked 2023.

Galaxy Z Flip 5 и Galaxy Z Fold 5

Samsung така и не съобщи никаква информация за хардуера, който възнамерява да представи, но се очаква компанията да покаже Galaxy Z Flip 5 и Galaxy Z Fold 5. Според публикуваната вътрешна информация от блогърите MySmartPrice и OnLeaks, сгъваемият Galaxy Z Flip 5 ще има много по-голям (3,4-инчов) външен дисплей от своя предшественик. Подобно на смартфона Razr+ на Motorola ще има възможност за извършване на голям брой задачи докато телефонът е затворен – бърз отговор, имейл и т.н. Google дори е започнал да оптимизира някои приложения, които могат пълноценно да се използват на външния екран на сгъваемия смартфон, включително Maps, Messages и YouTube.

Очаква се в новите сгъваеми мобилни устройства да се използва новия шарнир waterdrop, който дава възможност за създаването на много тънки смартфони с гъвкави екрани и благодарение на който за първи път ще можем да видим прахоустойчивост в сгъваем телефон.

Galaxy Watch 6

Южнокорейската компания наскоро намекна, че на Unpacked ще бъде показан смарт часовника Galaxy Watch 6. Според изтеклата към днешен ден информация, в устройството ще бъде върнат подвижния панел, който дава по-добри възможности за превъртане на текста и изображенията.

И още, блогърът SamMobile съобщи, че Galaxy Watch 6 ще се базира на по-новия чип Exynos W980, който леко ускорява скоростта на работа и едновременно с това осигурява по-дълга автономна работа. Очаква се и използването на по-мощна батерия.

Самата Samsung наскоро съобщи, че следващата серия смарт часовници Galaxy Watch ще работи под управлението на One UI 5 Watch – подобрена версия на Wear OS, ориентирана преди всичко към фитнеса у въобще, към спорта.

Galaxy Tab S9

Според публикуваната неофициална информация таблетите от серията Galaxy Tab S9 ще имат дисплеи със същия размер на диагонала, но матрицата вече няма да бъде IPS, а AMOLED, с много високо качество на изображението. Високата производителност ще бъде осигурена от бързия чип Snapdragon 8 Gen 2. Не се изключва увеличение на цените.

Смесена реалност и Galaxy Tab S8 FE

Samsung е известна с това, че от време на време поднася изненади в презентациите Unpacked, а това лято има няколко кандидатури. В началото на годината Samsung заяви, че съвместно с Google работи върху портативни устройства за смесена реалност. Друга информация няма, но се очаква по време на това събитие компанията да покаже някакво MR устройство.

Отдавна витаят слухове за таблета Galaxy Tab S8 FE, който, подобно на S7 FE, ще запълни празнината между бюджетните таблети на Samsung от серията A и S9 и ще поддържа работата със стилус. Дали изброеното дотук е вярно ще разберем на 26-ти юли.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !