JAR Computers създаде специални компютърни конфигурации за ученици

За новата учебна година компанията предлага цялостни решения и консултации за подрастващите

Offnews Последна промяна на 13 септември 2023 в 20:56 1350 0

Back To School
Back To School

Краят на лятото и ваканцията вече се вижда, а това означава едно – време е за планиране на новата учебната година. А през последните години технологиите стават все по-важен аспект при подготовката на учениците. Независимо дали става въпрос за класната стая, или за бюрото у дома, преносимите и настолни компютри, таблетите и други дигитални устройства постепенно навлизат в процеса на обучение, редом с традиционните учебници и тетрадки.

Това е и причината през тази година българският доставчик на технологични продукти, аксесоари и компоненти JAR Computers да създаде собствени настолни компютърни конфигурации, оптимизирани за учебни занимания. Това са моделитеTaiju и Denji, които разполагат с всичко, необходимо на един ученик, както за процеса на обучение, така и за забавление след това.

Настолният компютър Taiju разполага с осемядрен процесор AMD Ryzen 7 7700X 4.5/5.4 GHz, както и с 16 GB DDR5 RAM, а дискът му е 2000 GB SSD. Друго предимство на модела е видеокартата GeForce RTX 4070, което го прави подходящ за всевъзможни ресурсоемки приложения, включително и гейминг. Другият собствен модел на компанията, предвиден за учениците, е настолният компютър Denji. Той от своя страна има шестядрен AMD Ryzen 5 5500 3.6/4.2GHz процесор, 1000 GB SSD и 16 GB DDR4 RAM памет. Видеокартата му е GeForce RTX 4060 и също може да се ползва както за обучение, така и за видеоигри.

Пускането на новите ученически конфигурации е в рамките на кампания Back To School на JAR Computers, насочена както към учениците, така и към техните родители. Като част от инициативата компанията предлага на практика всичко, от което може да има нужда един ученик. Това включва както разнообразни технологични продукти – настолни и преносими компютри, монитори, графичен таблет за дигитално рисуване и печатащи устройства, така и ученически бюра и столове, модерни раници, тетрадки, етикети, бележници, моливи, химикалки. В добавка, в рамките на кампанията, продуктите могат да бъдат взети на изплащане с 0% лихва за първите три месеца.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !