Jar Computers предлага новия Xiaomi 14 с подарък смарт гривна

OFFNews Последна промяна на 18 март 2024 в 09:59 345 0

Jar Computers предлага новия Xiaomi 14 с подарък смарт гривна

Снимка OFFNews

Jar Computers предлага новия Xiaomi 14 с подарък смарт гривна

Китайската технологична компания Xiaomi избра Световния конгрес в Барселона, за да обяви пускането на най-новата си серия смартфони - Xiaomi 14. В България телефонът вече се предлага от един от най-големите доставчици на техника – Jar Computers и идва с подарък смарт гривна Xiaomi Smart Band 8.

Новият флагман Xiaomi 14 е с размери само 152,8 мм. x 71,5 мм. x 8,20 мм. Леко извитият заден панел осигурява удобно и сигурно захващане, което позволява продължителни периоди на употреба. Засилвайки партньорството си с Leica, Xiaomi подобрява още повече възможностите на своите камери. Оптичните лещи Leica Summilux, използвани в Xiaomi 14, се характеризират с голяма бленда ƒ/1.6 и отлични оптични параметри, за да улавят достатъчно светлина при лоши условия и осигуряват отлично цветопредаване и контраст.

Разделителната способност на 14-милиметровата ултраширока камера Leica е подобрена до 50MP, а системата за изображения покрива фокусни разстояния от 14 мм. до 75 мм. 75-милиметровият плаващ телеобектив на Leica намалява пространствените ограничения, благодарение на движението на лещите в обектива. Това позволява фокусът да варира от 10 см до безкрайност, както за близки, така и за далечни снимки.

По отношение на дисплея, Xiaomi 14 разполага с 6.36" CrystalRes AMOLED 1.5K (2670 x 1200) екран. Плътността на пикселите на екрана е подобрена до 460 ppi, предоставяйки повече детайли от всякога. С изключителна пикова яркост от 3000 нита, цветовете са живи, а визуализациите остават ясни дори при пряка слънчева светлина. Неговата променлива честота на опресняване, варираща от 1 до 120Hz, гарантира гладко и безпроблемно изживяване при гледане при различни дейности, включително браузване, четене и игри.

Серията Xiaomi 14 интегрира най-съвременни процесори, добавяйки значителни подобрения в технологията за охлаждане и удължен живот на батерията, което осигурява безпроблемно оптимизирано смартфон изживяване за потребителите.

Xiaomi 14 работи с мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 3, която може да се похвали с впечатляващите 32% подобрение на производителността на процесора и 34% намаление на консумацията на енергия, заедно със забележително 34% увеличение на производителността на GPU и 38% намаление на консумацията на енергия , в сравнение с предишното поколение. Серията Xiaomi 14 е оборудвана с Qualcomm FastConnect 7800, който осигурява Wi-Fi 72 с впечатляващ капацитет от 320MHz.

Допълнени от системата за охлаждане Xiaomi IceLoop, смартфонът предлагат несравнимо ниво на гладкост при взискателни сценарии като видеозапис, изчислителна фотография, AI в реално време и интензивни игри.

По отношение на зареждането, Xiaomi 14 е оборудват със системата за управление на батерията Xiaomi Surge, гарантираща продължителна работа през целия ден. Моделът разполага с 4610mAh батерия, поддържана от 90W HyperCharge и 50W безжично HyperCharge зареждане. Моделът се предлага в три цветови варианта: черно, бяло и нефритено зелено, а подарък - смарт гривна Xiaomi Smart Band 8, ще получи всеки клиент на Jar Computers, който си закупи новия смартфон.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !