Изтекоха спецификациите на OPPO Reno6 Z

Offnews Последна промяна на 25 юни 2021 в 06:25 4598 0

OPPO-Reno5-Z-800x427

Серията OPPO Reno6 е на път да стартира скоро. Компанията може да включи в нея Reno6 Z заедно с винилов и Pro вариант.

Преди анонса обаче, спецификациите на Reno6 Z се появиха онлайн. Смартфонът прилича на предшественика си, но разполага с по-добър набор камери.

За да припомним, OPPO пусна Reno5 Z още през април и в рамките на два месеца започнаха слуховете за неговия наследник. OPPO Reno6 Z е снабден със същия 6.43 инчов FHD+ AMOLED дисплей и отново ще пропусне високата честота на опресняване, като ще предложи 60 Hz.

Екранът ще е защитен от Gorilla Glass 5. Устройството ще се захранва от MediaTek Dimensity 800U с 8 GB оперативна и 256 GB вградена памет. След като телефонът бъде пуснат в продажба, може и да се появят още опции за съхранение, но информацията не е потвърдена.

Освен това OPPO Reno6 Z ще предложи тройна настройка на задната камера. Основният сензор ще бъде увеличен от 48 на 64 мегапиксела и ще е придружен от 8 мегапикселов свръхширок и 2 мегапикселов макро. Селфи камерата ще е 32 мегапикселова, за разлика от 16 мегапикселовата на предходния модел.

Устройството ще разполага с 4310 mAh батерия с поддръжка на бързо зареждане от 30 W. Вероятно ще работи с ColorOS 11.1, базирана на Android 11.

Накратко, в сравнение с предшественика си, OPPO Reno6 Z ще разполага с двойно място за съхранение и по-добри камери. Останалите спецификации изглеждат идентични с тези на Reno5 Z.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !