Изтекоха спецификациите на ASUS Zenfone 8 Mini

Offnews Последна промяна на 05 май 2021 в 08:55 5558 0

Zenfone-7-Pro

ASUS ще представи следващите си флагмани на 12 май, а серията включва и мини модел, който обаче ще е напълно равностоен на останалите. Всъщност серията Zenfone 8 ще включва три устройства – виниловият модел, Pro и Mini.

Според последнатие течове ASUS Zenfone 8 Mini няма да е просто флагман, а отличен пример за хардуерен овърклок. Твърди се, че тайванската компания е предвидила за него общо пет конфигурации на паметта, като най-мощната ще включва 16 GB оперативна памет.

Всъщност към днешна дата тази цифра не е кой знае какво, но за не геймърски модел е просто перфектна. Освен това компактното устройство ще предложи Snapdragon 888, 120 Hz OLED дисплей и 30 W безжично зареждане.

Според изтичането конфигурациите на паметта ще са 6/128 GB, 8/128 GB, 8/256 GB, 12/256 GB и 16/256 GB. Няма информация обаче, дало паметта ще може да се разширява с microSD карта.

Освен това ASUS Zenfone 8 Mini ще е оборудван с батерия с капацитет 4000 mAh. Капацитетът й е напълно достатъчен за компактно устройство с 5.92 инчов OLED дисплей.

Според предишни слухове, Zenfone 8 Mini няма да има флп модул за камерата, а ще пристигне с пробив в дисплея, в който ще се помещава селфи сензора. Освен това се знае и, че FHD+ екранът ще е с честота на опресняване 120 Hz, което е доста добра опция за компактен модел. Остава да изчакаме още седмица, за да разберем подготвила ли е компанията допълнителни изненади.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !