Изтекоха рендери и спецификации на Motorola Moto Watch 100

Offnews Последна промяна на 15 ноември 2021 в 06:55 226 0

moto watch 100

Очаква се Motorola да пусне на пазара няколко смарт часовника тази година. Един от тях е Moto Watch 100, за който се твърди, че има Snapdragon Wear 4100 и ще работи с Wear OS на Google.

По-рано изтекли изображения ни дадоха представа за дизайна на Moto Watch 100. Сега нов набор рендери позволява по-добър поглед върху него:

Часовникът е с кръгъл дизайн и два физически бутона от дясната страна. Корпусът му е с матово покритие, а бутоните с метално.

Всъщност двата бутона изглеждат различно от това, което видяхме в ранните изображения, показвайки смарт часовник с бутони в различен цвят. Вероятно това е така, защото гледаме две различни версии на Moto Watch 100 или напълно различни часовници.

Въпреки това източникът твърди, че Moto Watch 100 разполага с 1.3 инчов LCD дисплей с резолюция 360 х 360 пиксела и въртяща се рамка. Смарт часовникът е с 355 mAh батерия и предлага Bluetooth 5.0 свързаност.

Освен това устройството ще предлага стандартния набор здравни и фитнес функции, включително проследяване на съня, брояч на стъпки, мониторинг на сърдечната честота и измерване на нивото на кислород в кръвта. Часовникът ще има вграден GPS, така че няма да е нужно да разчитате на смартфон за точно проследяване на маршрута.

Теглото на Moto Watch 100 е 29 грама, а размерите – 42 х 46 х 11.9 мм, като каишките са широки 20 мм. Предишни течове разкриха, че корпусът му ще е от алуминий и ще има 5АТМ водоустойчвост.

Все още няма информация от Motorola за Moto Watch 100, но очакваме да научим повече за него в следващите седмици.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !