Изтекли рендери на OnePlus Nord 2 CE разкриват дизайн, подобен на този на OPPO Reno 7 SE

Offnews Последна промяна на 17 декември 2021 в 07:02 170 0

NORD 2 CE

По-рано тази седмица медиен доклад спомена, че OnePlus Nord 2 CE, с кодово име “Ivan”, се очаква да дебютира до края на януари или средата на февруари 2022 година. Цената му ще е между 315 и 325 долара.

Същият източник сподели и спацификациите на телефона, включително чип Dimensity 900, до 12 GB RAM и до 256 GB съхранение. Сега той се завръща с набор рендери на OnePlus Nord 2 CE, разкривайки и неговия дизайн.

Като имаме предвид спецификациите на телефона, безопасно е да кажем, че той не е изцяло нов модел, а преработен OPPO Reno 7 SE 5G с по-добра система от камера, по-бързо зареждане 65W и 3.5 мм жак за слушалки.

Reno 7 SE 5G разполага с тройна камера с 48 мегапикселов основен сензор, 2 мегапикселов макро и 2 мегапикселов дълбочинен, докато камерата на Nord 2 CE запазва макро сензора, но заменя основния с 64 мегапикселов и сензора за дълбочина с 8 мегапикселов ултраширок.

Тъй като това е OnePlus устройство, то ще работи с OxygenOS 12, базирана на Android 12, за разлика от Reno 7 SE 5G, който идва с ColorOS 12, базирана на Android 11. Изтеклите изображения потвърждават и цветовите опции на OnePlus nord 2 CE – сиво, синьо и маслинено зелено.

За съжаление все още няма информация за точната дата на стартиране, както и за наличностите му по региони. С наближаване на посочения времеви интервал, най-вероятно скоро ще получим повече данни.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !