Изтече снимка на необявен смартфон с марката Nothing

Offnews Последна промяна на 08 март 2022 в 07:04 548 0

nothing

Компанията Nothing на Карл Пей има само едно устройство на пазара и това са слушалките Ear (1). Последните слухове обаче сочат, че тя е на път да представи и първия си смартфон.

Всъщност Nothing започна да намеква за това за пръв път миналия месец, след като Пей попита последователите си в Twitter за Android и други неща, свързани със смартфоните. Миналата седмица TechCrunch написа, че Nothing работи по своя първи смартфон повече от година и половина и той ще бъде представен следващия месец.

В статията се споменаваше, че Карл Пей е показал устройството на избрани клиенти по време на MWC 2022. Самият Пей дори сподели снимка с вицепрезидента на Qualcomm Енрико Салватори, добавяйки само: “С нетърпение очакваме да работим заедно”.

Евън Блас обаче отива още по-далеч, публикувайки кадър, на който Карл Пей показва необявено устройство на главния изпълнителен директор на Qualcomm Кристиано Амон на същото събитие. Изображението не разкрива много, но все пак от него може да се извлече някаква информация:

Корпусът на устройството изглежда е изцяло черен, въпреки че по-рано с смяташе, че то ще сподели дизайнерски елементи на Ear (1) и ще е с прозрачен гръб. Разбира се има вероятност телефонът да е в защитен калъф, за да остане скрит от любопитни погледи. В горния му ляв ъгъл като че ли има масив от камери, подредени в квадратна формация.

Информацията за прадстоящия телефон наистина е оскъдна, но слуховете сочат, че той ще бъде представен следващия месец. Това означава, че скоро Nothing може да разкрие повече за спецификациите или дизайна на устройството.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !