Изображение показва как може да изглежда Xiaomi Mi 12

Offnews Последна промяна на 11 юни 2021 в 15:26 4739 0

mi 12 render

Наскоро Xiaomi демонстрира технология за бързо зареждане на смартфони при мощност до 200W жично и до 120W безжично. Сега по данни от запознати източници, цитирани от GizChina научаваме, че компанията възнамерява да използва новото решение и в модели, които ще са в масово производство.

Очаква се технологията да бъде интегрирана в следващия флагман от серията Mi 12. Междувременно в Китай се появи и концептуално изображение, което показва как може да изглежда модел от бъдещата серия.

Цялостният дизайн на Mi 12 е в тон с актуалния Mi 11. Предната част изглежда ще включва нововъведение под формата на вградена под дисплея селфи камера.

Според слуховете новата серия ще е с екрани с по-високо качество, като ще включва LTPO панели с адаптивна честота на опресняване от 1 до 120Hz. Разбира се най-интересният елемент от задната част на устройството е секцията с камерата.

Тя е правоъгълна и в горния ляв ъгъл. В нея има общо четири сензора, както и светкавица. Разбира се засега е прекалено рано, за да имаме официални данни за серията и тези изображения са концептуални, което означава, че може значително да се разминават от финалния дизайн.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !