Изображения показват два от бъдещите модели в серия TCL 30

Offnews Последна промяна на 19 януари 2022 в 16:15 434 0

TCL от години произвежда смартфони за други марки, но от известно време предлага и устройства със собствения си бранд. Това започна от серията TCL 10 през 2020 г., а миналата година се появи и линията TCL 20, която включва доста модели.

Тази година очакваме нови попълнения, които ще са в серията TCL 30, като сред тях ще са едноименният модел и TCL 30+. Междувременно, благодарение на лийкъра Ивън Блас, получаваме доста добра представа как ще изглеждат те.

https://twitter.com/evleaks/status/1483070115205861384

И двата модела имат основни камери с 50MP сензор и два помощни, които най-вероятно са с ултраширокоъгълен обектив и за макро снимки. Изображенията показват още поставени отстрани на корпуса четци на отпечатъци.

Телефоните са в син и черен цвят. Те изглеждат почти идентично с капковидни прорези за селфи камерите, значителни рамки под екрана и еднакви секции на основните камери. Възможно е TCL 30+ да има по-голям екран и малко по-мощни параметри.

Освен тези модели се очакват още TCL 30 SE и TCL 306, като името на втория е доста объркващо в цялата схема. Те също ще са с тройни камери, а четците на отпечатъци ще са отзад на корпуса.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !