Изглежда Palm се завръща в играта с безжични слушалки

Offnews Последна промяна на 15 октомври 2021 в 06:18 262 0

Palm-wireless-earbuds-800x533

През 2018 година Palm напомни за себе си с малък Android телефон. Оттогава компанията се изгуби от полезрението ни, но изглежда, че инженерите й са работили усилено и тя се кани скоро да пусне първите си безжични слушалки.

Palm публикува в Twitter тийзър, намекващ за слушалките, които се виждат доста размазано на фона на изображението. Рекламата не разкрива много информация, освен датата 26 октомври.

За съжаление няма никакви слухове, изтичания или друг достоверен източник на информация и можем само да предполагаме, че самите слушалки ще изглеждат подобно на AirPods Pro, съдейки по замъгленото изображение. Няма и никаква информация защо те ще са така специални, но може би ще имат някои уникални жестове с плъзгане и невероятно качество на звука – за сега всичко това са само спекулации.

Най-вероятно слушалките на Palm ще имат някаква уникална форма на ANC, съдейки по дизайна, а накрайниците им ще се сменят, въпреки че е много трудно да се каже, само от размазаната картинка в рекламата. Много компании направиха подобни безжични слушалки, така че не би било изненада и Palm да се присъедини към тях.

Любопитен е фактът именно Palm да се присъедини към надпреварата за безжични слушалки, след толкова време мълчание. Всъщност всяка компания, за която бихте могли да се досетите, вече има собствена версия такива слушалки.

Каквото и да е подготвила Palm, ще се наложи да изчакаме до 26 октомври, когато тя официално ще го обяви. Тогава ще стане ясно с какво ще се открояват нейните първи безжични слушалки сред останалите модели на пазара дали все още има място за иновации в тази пазарна ниша.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !