iPhone SE 3 ще дебютира в началото на следващата година, а производството му вече е в ход

Offnews Последна промяна на 22 декември 2021 в 08:01 227 0

iPhone SE 2020 featured image 2

Изглежда, че Apple се готви да пусне нов бюджетен смартфон през първата половина на 2022 година, тъй като последните слухове предполагат, че пробното производство на iPhone SE 3 вече е в ход. Ако тези слухове имат някаква стойност, може да видим устройството на пазара много скоро.

Според MyDrivers, пробното производство на третото поколение iPhone SE вече е в ход. Това е един от ранните етапи, преди устройството да влезе в масово производство и означава, че то е все по-близо до своя дебют.

Изданието цитира източници по веригата за доставки на компоненти, които също предполагат, че iPhone SE 3 е на път да бъде обявен още през първото тримесечие на 2022 година и дори може да достигне до рафтовете на магазините до кроя на март.

“Според последните новини от веригата за доставки, Apple е на път да проведе пробно производство на iPhone SE 3 в близко бъдеще. Разбира се, това не е окончателната версия, защото компанията все още има няколко месеца, за да направи малки корекции, преди пускането”.

Докладът също така твърди, че новата версия на iPhone SE няма да включва големи промени в дизайна, спрямо своя предшественик. Това означава, че все пак ще получим доста големи рамки в горната и долната част на дисплея и хоум бутон, който винаги ще включва сензора Touch ID. Посочва се също, че устройството ще запази своя 4.7 инчов дисплей.

Според слуховете обаче, iPhone SE 3 ще е по-бърз и по-мощен от предшественика си, той като може да включва чипа А15 Bionic на Apple и някои надстройки на камерата. Очаква се най-достъпният модел на компанията да се продава на същата цена от 399 долара, което ще го направи и най-достъпният 5G iPhone някога.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !