iPhone SE 2022 най-вероятно ще бъде представен на 8 март

Offnews Последна промяна на 04 март 2022 в 07:13 439 0

Apple-peak-performance

Apple официално обяви датата на своето пролетно събитие “Peak Performance”. То ще се проведе на 8 март в Steve Jobs Theater и ще се предава онлайн от 20 часа българско време.

По време на това събитие се очаква компанията да представи новия си бюджетен модел iPhone SE трето поколение. Според слуховете, той няма да претърпи големи промени в дизайна и ще запази своя Touch ID сензор, но ще получи нов по-бърз процесор и 5G възможности.

Очаква се смартфонът да запази масивните си рамки и хоум бутон, но да получи по-добра камера. Предполага се обаче, че цената му ще е със 100 долара по-ниска от тази на iPhone SE 2020, което ще го направи един от най-евтините модели на Apple на пазара.

Заедно с iPhone SE 2022 най-вероятно ще видим и нов iPad Air. Таблетът ще е с подобрен чипсет и други малки промени, спрямо миналогодишното устройство.

Слуховете твърдят, че Apple ще представи и поне един нов Mac със собствения си процесор Apple Silicon. Това може да е Mac mini или нов MacBook Pro, а може да видим и двете устройства.

Дали всички тези устройства ще направят своя дебют след няколко дни, или ще видим само някои от тях, все още не е ясно. Apple е известна със своята потайност по отношение на новите продукти и дори може да ни изненада с нещо, за което дори и не сме чували.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !