iPhone 14 Pro може би най-сетне ще предложи Always-On дисплей

Offnews Последна промяна на 26 май 2022 в 07:04 724 0

iPhone 14 Pro

След като миналата година Apple добави в своите iPhone 13 Pro модели 120 Hz ProMotion дисплей, тази година iPhone 14 Pro може би най-сетне ще предложи Always-On функция, гласят последните слухове. Тя ще стане възможна с подобрения в технологията ProMotion.

Apple използва LTPO панел, който позволява динамична скорост на опресняване от 10 до 120 Hz. Подобренията в технологията ще позволят на дисплея да пада до 1 Hz и така компанията ще може да избира да използва това за по-добър живот на батерията, или да предложи Always-On функцията, която нейните конкуренти доставят от години.

Всъщност от Apple Watch Series 5 насам компанията предлага функцията в своите часовници и това им позволява да показват част от информацият по всяко време. Сега анализаторът Рос Йънг твърди, че тази опция ще пристигне и за iPhone 14 Pro и 14 Pro Max.

Това би позволило на телефоните да показват дата, час и известия, без да се налага да бъдат отключвани. Освен това двата Pro модела ще претърпят редизайн на диспеля, като ще изгубят своя ноч в замяна на два по-малки отвора, в които ще бъдат разположени селфи камерата и компонентите за Face ID.

Слуховете сочат, че тази година разликите между Pro моделите iPhone 14 и стандартните такива ще са още повече. Двата Pro модела ще пристигнат с новия чипсет А16, докато останалите ще са базирани на миналогодишния A15 Bioic. Освен това Pro моделите ще могат да се похвалят с 48 мегапикселова основна камера, докато другите два ще продължат да залагат на стария сензор.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !