iPhone 13 може да е по-дебел, но не заради камерата

Offnews Последна промяна на 03 юни 2021 в 07:00 4896 0

iphone 13

Един от най-големите проблеми на iPhone през последните години е свързан с батерията и нейната издръжливост. Потребителите обикновено се оплакват, че тя не издържа дори цял ден. Всъщност процесорите на Apple са все по-енергоефективни, което обяснява защо батерията на iPhone 12 e с по-малък капацитет от тази на iPhone 11, но изглежда нещата ще се променят.

Според Джон Просър новият iPhone 13 може да е по-дебел, но не заради камерата, а защото ще пристигне с по-мощна батерия. Той споделя тази информация в новия си клип, като споменава, че iPhone 12 Pro Max ще разполага с 4352 mAh батерия, която е значително по-мощна от 3687 mAh на предшественика му. Очаква се iPhone 13 и 13 Pro да пристигнат с 3095 mAh батерии, което е 8% увеличение спрямо тази на iPhone 12 mini.

https://www.youtube.com/watch?v=0zNFkc01Pvw&feature=emb_logo

Клипът на Просър показва CAD рендери на предполагаемия нов дизайн на iPhone 13, като предполага, че телефоните ще са с по-голяма дебелина, за да освободят място за по-големите батерии. Не трябва да забравяме, че текущите модели трябваще да се лишат от 120 Hz честота на опресняване на дисплея за сметка на 5G, защото и двете функции са енергоемки. За iPhone 13 усилено се говори, че ще предложи и тази опция за висока честота на опресняване, поне в моделите Pro.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !