Infinix представи ZERO 5G с 30х Ultra Zoom

Offnews Последна промяна на 09 февруари 2022 в 06:54 1693 0

Infinix ZERO 5G

Infinix най-сетне навлезе на пазара на 5G смартфони със своя ZERO 5G. Той пристига с уникален дизайн, чипсет MediaTek Dimensity 900, камера с 30х увеличение и много други екстри.

Дисплеят на ZERO 5G е 6.78 инчов FHD+ с честота на опресняване до 120Hz, но може да достигне и до 240 Hz. Infinix посочва, че този дисплей ще осигури на потребителите плавно изживяване и по-бърз отговор при докосване, въвеждане, сърфиране, гледане на медия и игри.

Задната част на смартфона обаче е доста по-интересна. Тя не е от истинско стъкло, а от композитен материал, който имитира стъклото. Той обвива и камерата. ZERO 5G ще се предлага в три разцветки – Cosmic Black, Skylight Orange и Horizon Blue.

Устройството се захранва от чипсет Dimensity 900, базиран на 6nm технология. Той предлага Dual SIM 5G, WiFi 6, Bluetooth 5 и Mali-G68 MC4 GPU.

Освен това телефонът разполага със собствен процесор с изкуствен интелект (APU). Предлага се в две конфигурации – 2х ARM Cortex A78 ядра с тактова честота 2.4GHz и 6х ARM Cortex A55 ядра с тактова честота 2GHz.

Настройката на тройната камера включва 48 мегапикселов основен сензор, който има възможност за 30х увеличение, 13 мегапикселов портретен и 2 мегапикселов виртуален. Този модул на камерата поддържа 960 кадъра в секунда запис на забавен каданс и 4К 30 кадъра в секунда видео запис.

ZERO 5G се захранва от 5000 mAh батерия, която поддържа 33W бързо зареждане. Той работи със собствения XOS потребителски интерфейс на Infinix, базиран на Android, има гласов асистент, телефонен клонер 2.0 и подобрена поверителност.

Освен това устройството предлага 8 GB RAM и 128 GB UFS 3.1 съхранение. Предната му камера е 16 мегапикселова. За съжаление обаче все още няма подробности за цена и наличности. Компанията просто посочва, че ZERO 5G “ще бъде пригоден за специфични пазарни нужди и цените ще варират според региона”.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !