Infinix представи нова серия геймърски телефони

Offnews Последна промяна на 21 април 2021 в 16:45 5486 0

infinix-2

Китайската компания Infinix представи нова серия геймърски телефони Hot 10S. Двата модела Hot 10S и 10S NFC съчетават процесори от висок клас, дълготрайна батерия, тройна камера и плавен HD+ дисплей. Те се явяват преки конкуренти на Razer Phone.

Серията Hot 10S включва мощен софтуер за оптимизация на Dar-link, който подобрява графичния дисплей и чувствителността на сензорния екран. Той има възможност да се самообучава, чрез AI алгоритъм и минимизира времето за забавяне.

Infinix Hot 10S е оборудван с чипсет MediaTek Helio G85 и разполага с лазерната технология Micron Lithography, която му придава блестящ външен вид. Селфи камерата е вградена под дисплея, който е с честота на опресняване от 90 Hz.

Тройната му камера е с 48 мегапикселов основен сензор и 2 мегапикселов за дълбочина. Функцията Super Nightscape позволява да се правят снимки в тъмни и слабо осветени помещения, а видео записът е с резолюция 2К. Технологията DTS Audio помага за звуковите ефекти по време на игра, които могат да се персонализират и за музика и филми. Свежият интерфейс Infinix XO7.6 е базиран на Android 11.

Версията Hot 10S NFC е предназначена за пазари като Индонезия,Русия и Латинска Америка където ще е на разположение от 12 май. Стандартният модел се предлага в черно, зелено, синьо и лилаво е струва едва 130 долара.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !