Ясни са част от параметрите на Moto G Play (2021)

Offnews Последна промяна на 21 декември 2020 в 17:25 4244 0

Moto G Play (2021) се появи в сайта Google Play Console, а благодарение на това получаваме информация и за част от характеристиките на бъдещото устройство. Сред тях са чипсет, дисплей и системна памет.

Това се случва след като моделът с кодовото име Guamna се появи и в базата с данни на Geekbench през ноември. Данните от двата източника се припокриват, а това ни дава и ясна представа за това, което можем да очакваме.

Moto G Play (2021) изглежда ще използва чипсет Qualcomm SM4250 (Snapdragon 460). сред останалите параметри са дисплей с резолюция HD+ и 3GB РАМ. В софтуерно отношение ще видим Android 10.

Междувременно изображение на телефона показва, че той ще има екран с капковиден прорез за слефи камерата и сравнително голяма долна странична рамка. Както можете и да предположите от гореспоменатите параметри става дума за бюджетно устройство.

Засега няма информация за други ключови параметри като основна камера и капацитет на батерията. Възможно е моделът да се появи в началото на идната година.

Актуалният moto g9 play разчита на 6.5-инчов IPS екран с резолюция HD+ и прорез за 8MP селфи камера. Сред основните му параметри са чипсет Snapdragon 662, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и 5000mAh батерия с бързо зареждане при 20W.

Основната камера се състои от 48MP сензор с бленда f/1.7, 2MP за макро снимки и 2MP за боке ефекти. Отзад на корпуса откриваме и четец на отпечатъци. Сред останалите параметри са жак за слушалки, USB Type-C порт, NFC, Android 10 (My UX) и водоотблъскващ дизайн на конструкцията. Телефонът разполага и с отделен бутон за стартиране на Google Assistant.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !