Huawei представи дизайна на флагманския смартфон Huawei P50

Offnews Последна промяна на 03 юни 2021 в 11:59 5634 0

Huawei P50

Huawei показа дизайна на флагманския смартфон Huawei P50 чрез кратък 45 секунден клип по време на голямата презентация в Китай, на която бе анонсирана операционната система Harmony OS 2.0, таблета Huawei MatePad Pro и смарт часовника Huawei Watch 3.

Тийзърът в забавен каданс демонстрира как изглежда основната камера на Huawei P50 от различни страни и под различен ъгъл. В самия край на клипа мобилното устройство е представено на фона на залеза, като до него се вижда надписът Huawei P50 Series.

https://youtu.be/CiFjJ5MjOPg

Рекламното видео потвърди разпространилата се наскоро неофициална информация относно дизайна на основната камера. Това е масивен овален блок с две отделни кръгли секции, в които са поставени оптичните сензори на отделните камери. Вижда се, че в горната част са поставени три отделни камери, а в долната - още една камера плюс светодиодна фотосветкавица. Между модулите е поставена още една фотосветкавица. Цялата основна камера е разработена съвместно с Leica, за което по време на презентацията ръководителят на Huawei Ричард Ю специално подчерта.

Основният оптичен сензор на Huawei P50 е Sony IMX800 с размер 1 инч. Телефонът ще поддържа 7х оптично увеличение и ще покрива диапазона на еквивалентно фокусно разстояние от 18 до 125 мм.

Huawei P50 ще бъде първият смартфон на китайския технологичен гигант с предварително инсталирана операционна система Harmony OS 2.0.

https://youtu.be/Gu71U93-fJw

Всички технически характеристики ще бъдат съобщени по време на официалния анонс на флагманския смартфон.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !