HTC подготвя няколко 5G модела

Offnews Последна промяна на 09 април 2021 в 16:22 5769 0

HTC-Desire-21-Pro-5G-1

Злите езици от доста време предвещават оттеглянето на НТС от мобилната индустрия, но докато това се случи с LG, тайванската компания подължава да се крепи. Тя дори ускори графика си за пускане на телефони, като се готви да представи два нови 5G модела.

Анонимни източници, цитирани от Digitimes твърдят, че устройствата ще дебютират през второто тримесечие на тази година. Ако тази информация е достоверна, загадъчните телефони може да се появят само няколко месеца след Desire 21 Pro 5G.

Пуснатото в Тайван през януари устройство всъщност не е първото 5G съвместимо на HTC. То идва след U20 5G от миналата есен. Desire 21 Pro 5G дори вече е намален в Тайван, за да може да се конкурира по-успешно с евтините 5G модели от среден клас на Xiaomi, OPPO и Vivo.

С други думи НТС е изненадващо активна на вътрешния си пазар, като същевременно бавно се стреми да популяризира новите си модели и в Европа и Близкия Изток. Въпреки, че Digitimes не споменава цени и характеристики, новите устройства несъмнено ще обслужват същите региони.

Остава да видим дали информацията ще се окаже вярна и какви изненади в средния клас е подготвила този път тайванската компания. А защо не и нещо от по-високия клас, с което отново да докаже, че все още не е за пенсиониране.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !