HONOR продължава да обогатява портфолиото си в България

Offnews Последна промяна на 26 април 2022 в 23:23 661 0

ZEC

В рамките на тази седмица любителите на технологичната естетика ще се запознаят с първокласния дизайн на HONOR X8 с тънко и леко тяло, и с ултратясна рамки

 

Високотехнологичната компания HONOR представя в България HONOR X8 – най-новият член на мощната серия HONOR X. България е сред първите държави с достъп до HONOR X след като марката стана напълно независима от Huawei. HONOR X8 идва след успешното представяне на HONOR 50 и българската премиера на HONOR Magic4 Lite. С това компанията изпълнява поетото обещание да прави достъпни мощни и иновативни технологии за възможно най-много потребители.

Заедно с иновативните технологични решения, HONOR X8 се отличава със стилен, ултратънък и лек дизайн, широк екран със супертесни рамки, изключителни възможности за фотография и мощна производителност на изключително достъпна цена – 499 лв. Устройството работи с Android 11 с Google Mobile Services (GMS) и от тази седмица ще бъде наличен първо в мрежата на Vivacom, а след това и в останалите партньори.

В HONOR сме отдадени на мисията да превръщаме мощните и иновативни технологични решения в достъпни за широк кръг потребители чрез серията HONOR X. HONOR X8 притежава един от последните чипове Qualcomm Snapdragon® 680, както и супер прецизна камера, за каквато мечтае днешното жадно за преживявания поколение”, коментира Джордж Жао, CEO на HONOR мобилни устройства. 

Изтънчен дизайн с ултратънък и лек корпус

Невероятно елегантен, HONOR X8 е проектиран с ултратънко и леко тяло, с дебелина от едва 7,45 мм и тегло само 177 грама. С дизайн с плосък ръб и елегантни заоблени ъгли, HONOR X8 се побира удобно в дланта на ръката и без усилие може да се прибира в малка чанта или джоб. 

Супер тесни рамки и 6,7-инчов HONOR FullView дисплей

HONOR X8 предоставя впечатляващо визуално изживяване със своите супертънки рамки, които осигуряват невероятното съотношение от 93,6% между екран и тяло, което е най-високото възможно в същия клас смартфони. За да постигне това, HONOR разработи производствена иновация за нанасяне на лепило, което позвовяла лявата и дясната рамка на HONOR X8 да бъдат компенсирани до 1,1 мм и горна рамка едва  1,15 мм.

HONOR X8 е с 6,7-инчов HONOR FullView дисплей. Резолюцията на екрана е 2388 x 1080 пиксела и поддържа 16,7 милиона цвята, която осигурява реалистично изживяване и превръща устройството в идеално за гледане на филми, участие в игри и разглеждане на снимки.

HONOR X8 включва и усъвършенствани функции за защита на очите, включително TÜV Rheinland Low Blue Light Certification, eBook Mode и Dark Mode, които гарантират комфорт при четене и гледане, дори след продължително използване или в слабо осветена среда.

Първокласни фотографски характеристики за ефектни снимки

HONOR X8 предоставя фотографски характеристики извън очакванията за категорията. Тази увереност идва от четирикамерната система, която включва 64MP основна камера, 5MP широкоъгълна камера, 2M Sensing Macro камера и 2M Sensing Bokeh камера.

Перфектна за фотографи и създатели на съдържание, които обичат да улавят моменти в движение и да запазват специални изживявания със семействата и приятелите си, 64MP камера позволява да се правят по-детайлни и пъстри кадри. Широкоъгълната 5MP камера с ъгъл на видимост 120o  и f/2.2 позволява на потребителите да заснемат повече елементи с по-голяма лекота и повече удобство.

Производителност от Snapdragon 680 и HONOR RAM Turbo

Същинска електроцентрала, HONOR X8 се захранва от Qualcomm Snapdragon 680, 6nm процесор – проектиран да осигурява превъзходна производителност, като същевременно пести енергия.

HONOR X8 е оборудван с HONOR RAM Turbo (6G+2G), специална технология на HONOR, която премества част от флаш паметта в RAM. По този начин 6GB RAM може да се увеличи до 8GB RAM. Тази технология разширява RAM съхранението и запазва фоновите процеси и приложения, когато потребителите сменят приложения или приемат обаждане, докато няколко приложения работят наведнъж.

Безгрижен живот на батерията с 22,5 W SuperCharge

HONOR X8 има 4000 mAh батерия, която дава множество ползи на потребителите. В зависимост от различните нужди, дългият живот на батерията може да осигури до 13 часа видео съдържание в YouTube, 19 часа сърфиране в мрежата и 9,3 часа игри. С 22,5 W HONOR Wired SuperCharge позволява три часа онлайн възпроизвеждане на видео само за десет минути зареждане.

За повече информация:

Facebook: https://www.facebook.com/BulgariaHonor

Instagram: https://www.facebook.com/BulgariaHonor

Website: https://www.hihonor.com/bg/

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !