HONOR е най-продаваната марка смартфони в Китай

Offnews Последна промяна на 03 май 2022 в 21:42 649 0

Canalys

Компанията за иновативни технологични решения HONOR зае лидерската позиция на пазара на смартфони в Китай през първото тримесечие на 2022 г.

 

“За първи път HONOR достига челното място като реализира продажби на 15 милиона устройства и с това отчете забележителните 205% ръст в продажбите на годишна база”, отбелязва Canalys. “Докато повечето производители се въздържаха от представяне на нови устройства през първото тримесечие, HONOR постепенно ги повиши с 6%, като постигна високата оценка на потребителите за моделите HONOR60 и HONOR X30”, се посочва още в анализа, а представаянето на HONOR Magic4 допълнително затвърди позициите.

Създадена през 2013 г., HONOR е водещ световен доставчик на смарт устройства. Амбицията на компанията е да се превърне в емблематичен глобален технологичен бранд и да даде възможност за интелигентен живот във всички сфери, по всички канали, за всички хора. Със стратегически фокус върху иновациите, качеството и обслужването и със своята силна развойна дейност, насочена към бъдещето, HONOR е посветена на разработването на технологии, които помагат на хората по целия свят да надхвърлят своите възможности. Със своето портфолио от иновативни продукти HONOR се стреми да създава нов интелигентен свят за всички.

HONOR направи заявка за силно присъствие и на българския пазар, като обяви разнообразно портфолио от продукти, които се планират за настоящото тримесецие. Magic4 Lite и HONOR X8 вече са достъпни за българските потребители с множество иновации в дизайна и технологиите на изключително достъпна цена.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !