HONOR България представи амбициозно портфолио от смарт устройства и акцентира върху изключителните характеристики за мощност и скорост На HONOR Magic4 Lite 5G

Offnews Последна промяна на 15 април 2022 в 20:17 402 0

HONOR

HONOR Magic4 Lite 5G е с впечатляващ 120Hz HONOR FullView дисплей, иновативна  технология за бързо зареждане HONOR SuperCharge,  изключително издръжлива 4800mAh батерия и висока производителност

 

След рестарта и новото начало като независима компания, световната технологична марка HONOR представи портфолио от иновативни продукти, които ще са достъпни на българския пазар в предстоящото тримесечие.  Силен акцент бе поставен върху предимствата на модела HONOR Magic4 Lite 5G, който ще е първия продукт, наличен на пазара.С множество технологични иновации, HONOR Magic4 Lite идва с  66W HONOR SuperCharge зарядна система, елегантна тънка рамка и е един от първите смартфони в индустрията, захранван от мобилната платформа Snapdragon® 695 5G. С всички мобилни усторйства на HONOR, потребителите ще имат достъп до мобилните услуги на Google.

HONOR Magic4 Lite 5G ще бъда част от 5G предложенията на трите мобилни оператора A1, VIVACOM и Yettel и ще е наличен за продажба от 20 април 2022 на препоръчителна цена от 659 лв.

До края на месец май Honor ще предложи на българските потребители още два модела с отличителен дизайн: Honor X8 и Honor X7, както и нов модел смарт часовник – HONOR Wacth GS 3.

Българските потребители са взискателни по отношение на характеристиките на смарт устройствата и съотношението качество-цена. Всички модели от новото портфолио на Honor могат да отговорят на тези очаквания и компанията се стреми да предостави „усещане за флагман“ във всеки ценови клас“, каза Лора Ханджиева, Country Manager на TCCM, официален дистрибутор на Honor за Централна и Източна Европа. 

HONOR e амбициозен технологичен бранд със стратегически фокус върху развитие на иновации, качество и услуги, които разширяват възможностите на хората за пълноценен и интелигентен начин на живот. За да постигнем това, създадохме разнообразно портфолио от продукти в различни потребителски категории. Българските потребители ще бъдат част от световните тенденции   със серията мобилни телефони HONOR Magic, която е заявка за първокласна иновативна технология и със серията HONOR X, която прави достъпни иновациите за всички. Над половината от екипа на HONOR на световно ниво е концентриран в развитие на иновативни решения в общо шест глобални центъра за проучване и развитие (R&D) и над 100 тестови лаборатории. Продуктите на HONOR дават на потребителите много по-голяма стойност от цената, на която се предлагат“, заяви Кристина Щерева, маркетинг директор на Honor България.

 

Батерия с дълъг живот и 66W HONOR SuperCharge за целодневно използване

С изключително издръжлива батерия от 4800 mAh, HONOR Magic4 Lite осигурява до 16,8 часа в социалните медии, 12,8 часа използване на видео приложения или 25,6 часа разговори2, всичко това с едно зареждане – идеално за тези, които имат нужда от подобрена производителност на батерията.

Предоставяйки мощната технология на HONOR на всички смартфон потребители, HONOR Magic4 Lite поддържа иновативната 66W Wired HONOR SuperCharge технология, която може да зареди устройството с 50% само за 15 минути и 81% само за 30 минути3. Така потребителите могат да зареждат телефона си бързо и да се наслаждават на безкрайно забавление, докато са в движение.

 

Компактен дизайн със супер тънка рамка

HONOR Magic4 Lite е проектиран с компактна структура, тънък е 8,05 мм4 и е с тегло само 189 грама5. Това го превръща в тънко и леко устройство, което е удобно за използване и лесно се побира в джоб или малка чанта.

Благодарение на иновативните технически решения на HONOR, HONOR Magic4 Lite е проектиран със супер тесни ръбове от 1,05 мм както на лявата, така и на дясната рамка, които са 40% по-тесни от повечето смартфони в същата категория6, осигурявайки изключително съотношение екран към основно тяло от 94%7 и водещо в индустрията невероятно визуално изживяване.

 

6,81-инчов HONOR FullView дисплей

С 6,81-инчов8 HONOR FullView дисплей, поддържащ пълна висока разделителна способност от 2388*1080 пиксела9 и 16,7 милиона цвята, HONOR Magic4 Lite осигурява реалистично изживяване, като предоставя на потребителите идеалния спътник за гледане на филми, разглеждане на снимки или игри с приятели.

Предоставяйки подобрена производителност и по-плавно скролване и гейминг изживяване, HONOR Magic4 Lite 5G поддържа честота на опресняване на екрана от 120Hz (10), което позволява на потребителите да се потопят изцяло в любимите си филми или игри.

 

Изключителни възможности за фотография и видео

HONOR Magic4 Lite, както и всички продукти от серията HONOR Magic, разполага с уникален симетричен дизайн на камерата, който носи усещане за баланс и хармония. HONOR Magic4 Lite 5G e с устойчива 48MP тройна камера, съдържаща 2M Sensing Bokeh Camera, 2M Sensing Macro Camera и LED светкавица, като дава възможност на потребителите да заснемат зашеметяващи изображения.

HONOR Magic4 Lite поддържа 1080P видео заснемане с резолюция 1920*1080 пиксела. HONOR Magic4 Lite е оборудван и с Dual View Recording, което позволява на потребителите да снимат едновременно две различни перспективи, като използват предната камера заедно със задната основна камера. Идеален за амбициозни създатели на съдържание, Micro Movie Mode предлага просто и безпроблемно решение за видео редактиране, което позволява на потребителите автоматично да обединяват своите видеозаписи без нуждата от допълнителни приложения.

5G на световно ниво с мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon® 695 5G

HONOR Magic4 Lite 5G е един от първите смартфони в индустрията, захранван от мобилната платформа Snapdragon® 695 5G, 6nm усъвършенстван процесор, с  Qualcomm® Adreno™ GPU и Qualcomm® Kryo™ 660 CPU. Издига 5G на ново, глобално ниво и предлага вдъхновяваща прозизводителност и впечатляващо гейминг изживяване.

Оборудван е с HONOR RAM Turbo (8GB+2GB) (11), технология на HONOR, която премества част от флаш паметта в RAM, което означава, че 8GB RAM могат да бъдат увеличени до 10GB RAM. Тази технология разширява RAM паметта чрез компресиране на фонови приложения и предоствратява спирането на на фоновите процеси, когато потребителите сменят приложения. Така гарантира, че потребителите могат едновременно да приемат видеообаждане и да пишат съобщение, а приложенията все още ще работят във фонов режим.

За повече информация: https://www.hihonor.com/bg/

 

---------------

1 Номиналният капацитет е 4700 mAh. (Неподвижна батерия)

2 Данни от лабораториите на HONOR. Конкретното време за използване може да варира в зависимост от навиците и начина на използване.

3 Данните за зареждането и животът на батерията са получени от резултатите от тестовете на HONOR Lab. Телефонът се зарежда при температура от 25℃ и относителна влажност от 45% до 80% от 3% от нивото на батерията при изключен екран на телефона, като се използва оригиналното зарядно устройство и оригиналния кабел за зареждане. Действителните данни за зареждане може да варират в зависимост от продуктите, навиците на употреба и факторите на околната среда.

4 Данни от лабораториите на HONOR.

5 Данни от лабораториите на HONOR. Теглото може да варира в зависимост от неговата конфигурация, производствен процес и методи на измерване. Всички спецификации са предмет на действителния продукт.

6 Данни от лабораториите на HONOR.

7 Данни от лабораториите на HONOR.

8 Екранът е заоблен и когато се измерва според стандартен правоъгълник, дължината на диагонала на екрана е 6,81 инча (действителната видима площ е малко по-малка).

9 Разделителната способност, измерена като стандартен правоъгълник; по този начин ефективните пиксели са малко по-малко.

10 При различни интерфейси на приложения и игрови екрани, честотата на опресняване на екрана и честотата на дискретизация може да са малко по-различни.

11 (6GB+2GB) също е наличен, моля, вижте продуктите, продавани на местно ниво.

12 Трите цвята не се продават във всички региони, моля, вижте продуктите, продавани на местно ниво.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !