Хiaomi предефинира модерния начин на живот с голям набор от AloT продукти

Прахосмукачка-робот, първата по рода си серия прахосмукачки за мокро и сухо почистване на марката, телевизор, смарт гривна и таблет бяха представени, за да предложат изживяване от следващо ниво във всеки аспект от живота

OFFNews.bg Последна промяна на 05 октомври 2022 в 18:50 600 0

Xiaomi

Снимка Xiaomi

Xiaomi

Xiaomi обяви международното лансиране на широка селекция от AloT продукти, които подобряват ежедневието, представяйки Xiaomi Robot Vacuum X10+, Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series, Xiaomi TV Q2 Series, Xiaomi Smart Band 7 Pro и Redmi Pad.

Екстремно почистване, изключителна автоматизация: Прахосмукачка-робот Xiaomi X10+

Xiaomi Robot Vacuum X10+, най-новата серия роботи-прахосмукачки на Xiaomi, е създадена, за да улесни почистването. Свързано със своята интелигентна базова станция, устройството може да изпразва отпадъка в определения за това кош, да почиства мопа, да пълни резервоара за вода, да поддържа мопа влажен и да се самоизсушава, за да се избегне задържането на влага и миризми, когато машината не се използва. Това е абсолютна автоматизация, която осигурява на всяко домакинство безпроблемно почистване.

Това многофункционално устройство е и специално адаптирано за почистване на всеки тип под. Мопът може да се повдигне сам, когато вграденият ултразвуков сензор автоматично разпознае килими, като същевременно събира старателно праховите частици с всмукателна мощност 4000 Ра1. Двойните въртящи се компоненти на мопа могат да извършват почистване под налягане, за да премахват упорити петна по пода. Този универсален помощник осигурява почистване на цялото домакинство с един замах, позволявайки на потребителите да се освободят от отнемащата време и повтаряща се домакинска работа след натоварен работен ден.

Прахосмукачката-робот Xiaomi X10+ се задвижва от патентованата система S-Cross AITM, която ѝ позволява да избягва всеки обект по пътя на почистването с перфектно завършено почистване с моп. Уредът е снабден и с двуредов лазер и RGB камера за откриване на цели. Заедно с навигацията LDS роботът ще планира ефективен маршрут за почистване, независимо от размера и конфигурацията на домакинството. Машината е сертифицирана от TÜV Rheinland в съответствие с техните стандарти за киберсигурност и защита на личните данни, което гарантира неприкосновеността на личния ви живот.

Прахосмукачката-робот Xiaomi X10+ ще се предлага на цена от 899 евро в официалните канали на Xiaomi.

Истинско почистване с един замах: Серията Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum

Като първата серия прахосмукачки за мокро и сухо почистване на марката, серията Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series е създадена, за да осигури безупречно почистване на всяко домакинство. Серията се предлага с два ръчни модела – Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum и Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum. И двата уреда са майстори на почистването с три функции – прахосмукиране, миене и почистване. Захранвани от интелигентна система за откриване на замърсявания, вградената адаптивна функция позволява на устройството да регулира автоматично мощността на почистване в зависимост от количеството идентифициран прах. Всяка бъркотия, без значение дали е течност от отпадъци или косми от домашни любимци, оставени от най-скъпия ви домашен любимец, може да изчезне само с едно щракване.

Разбирайки, че всяко домакинство има различна конфигурация и уникални предпочитания, когато става въпрос за почистване, Xiaomi предлага два модела от тази серия, които да отговарят на вашите нужди. От една страна, прахосмукачката Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum е оборудвана с високотемпературен режим на почистване 75°C2 , който може да осигури по-обстойно почистване. Тя може също така да се самопочиства, да се зарежда с вода и да се подсушава автоматично с помощта на интелигентна базова станция, която позволява всичко това.

От друга страна, прахосмукачката за мокро и сухо почистване Xiaomi Truclean W10 Pro е най-добрият помощник за домакинства с труднодостъпни ъгли и ръбове. Почистването е лесно задължение със специално проектираната ролкова четка без заплитане на устройството, която може да покрие по-големи пространства и има регулируема на 90 градуса дръжка, която помага за ефективното почистване под повечето мебели.

Серията мокри и сухи прахосмукачки Xiaomi Truclean W10 ще се предлага на цена от 599 евро чрез официалните канали на Xiaomi.

Истинско потапяне в съдържанието: Серията Xiaomi TV Q2

Най-новата серия Xiaomi TV Q2 ще осигури на зрителите изключително качество на картината с най-новата си технология Quantum Dot Display, която се предлага в 3 различни размера. Този телевизор от висок клас, оборудван с 4K Ultra-HD резолюция, има за цел да подчертае всяко визуално изживяване с живи, реалистични цветове и по-плавни преходи по време на сцени с бързо движение за върховно визуално забавление.

Заедно с мощното аудиовизуално дуо Dolby VisionTM IQ и Dolby Atmos, както и със сензорите за околна светлина на телевизора, телевизорът Xiaomi TV Q2 Series може интелигентно да открие яркостта на околната среда и да нагласи съответните настройки на картината, като в същото време осигурява безпроблемно зашеметяващо аудио изпълнение, осигурявайки на всеки аудиовизуален ентусиаст завладяващо кинематографично изживяване.

Серията Xiaomi TV Q2 ще се предлага за продажба на цена от 599 евро чрез официалните канали на Xiaomi.

Още по-силни с Xiaomi Smart Band 7 Pro

Снабден с 1,64-инчов правоъгълен AMOLED екран с висока разделителна способност, Xiaomi Smart Band 7 Pro подобрява изживяването на всеки взискателен потребител по много по-удобен и приятен начин чрез увеличената дисплей и функцията за автоматична яркост, без да жертва детайли по дизайна си.

От наблюдение на съня до проследяване на спортни дейности, Xiaomi Smart Band 7 Pro предлага над 110 спортни режима, които могат да задоволят конкретните нужди на всеки потребител. Новост в популярната серия смарт гривни е вградената GNSS система, позволяваща по-бързо позициониране и по-точно проследяване на маршрута, което я прави идеалната екипировка за всички спортни ентусиасти. Това устройство се отличава с устойчивост на 5ATM4 и живот на батерията, достигащ до 12 дни. То ви помага да получавате обаждания и съобщения навсякъде и по всяко време.

Що се отнася до дизайна, устройството има над 150 циферблата в приложението, 2 цвята на каишката с 8 различни опции за каишка в приятна на допир форма. Тази добре разработена гривна служи като “задължително” допълнение към гардероба на всяка стилна дама, която иска да допълни деловия си вид, да отиде на вечерно парти или да изглежда страхотно по време на поход.

Xiaomi Smart Band 7 Pro ще се предлага на цена от 99 евро чрез официалните канали на Xiaomi.

Всичко в едно, таблет за забавление: Redmi Pad

Ключови за потапящото аудиовизуално изживяване на Redmi Pad са четирите високоговорителя, оборудвани с Dolby Atmos, и честотата на опресняване от 90 Hz. С 10,61-инчов дисплей и по-ниска визуална латентност, устройството е проектирано да повиши зрителното ви изживяване и е първият таблет в света, получил сертификат SGS за ниска зрителна умора. Освен това, Redmi Pad е акредитиран със сертификат за слаба осветеност от TÜV Rheinland, така че очите ви са добре защитени и ще се чувствате по-комфортно дори при гледане на филми. С 8МР 105° ултраширокоъгълна предна камера и технология FocusFrame6 устройството е перфектно калибрирано за групови видеоразговори, за да е сигурно, че никой няма да бъде игнориран.

Захранван с дълготрайна батерия с капацитет 8000 mAh и оборудван с 22,5W зарядно устройство в кутията, поддържащо 18W бързо зареждане, Redmi Pad гарантира безкрайно забавление за гейминг маратони, гледане на филми или дори многочасово снимане.

Redmi Pad ще се предлага на цена от 279 евро чрез официалните канали на Xiaomi.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !