Google ще представи серията Pixel 6 на 19 октомври

Offnews Последна промяна на 06 октомври 2021 в 06:01 226 0

Pixel 6

Google разкри датата на голямото си есенно хардуерно събитие. Компанията ще представи серията Pixel 6 по-подробно на 19 октомври.

Всъщнност гигантът вече разкри информация за Pixel 6 и Pixel 6 Pro, включително и това как изглеждат телефоните. През август Google заяви, че първият проектиран от нея чип Tensor, ще дебютира с тези устройства.

Tensor ще захранва многобройните AI функции на Pixel 6, като разпознаване на реч и надписи на живо и превод на устройството. Освен това телефоните ще получат ъпгрейд и на камерата.

Основната камера на Pixel 6 ще позволи приблизително 150% повече светлина в сравнение с предишните модели, докато Pro ще има 4-кратно оптично увеличение и допълнителна функция за телефото. Компанията твърди, че Tensor ще подобри и възможностите за обработка на снимки.

Освен всичко това можем да очакваме до един ден живот на батерията с едно зареждане, посочва още Google, въпреки че точните часове на използване не се споменават. Устройствата ще са съвместими с 5G и разбира се ще могат да се възползват от всички нови функции на Android 12.

Засега Google пази някои от спецификациите на Pixel 6 в тайна, като например колко CPU и GPU ядра ще има и с колко RAM ще могат да се похвалят смартфоните. Само след две седмици обаче, ще разберем какви изненади ни е приготвила компанията.

https://www.youtube.com/watch?v=d1aDjlGNdiQ

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !