Google разкри потенциалната дата на стартиране на Pixel 6

Offnews Последна промяна на 19 май 2021 в 06:59 5148 0

По време на основната бележка на Google I/O 2021 компанията може би разкри потенциалната дата на стартиране на серията Pixel 6. Всъщност подробни рендери на Pixel 6 и Pixel 6 Pro вече се появиха в интернет пространството, но най-вероятно ще ги видим на 30 септември.

Според слайдовете, показани по време на презентацията за Android 12, 30 септември е датата, на която ще бъде пусната стабилната версия на операционната система. Също така тя съвпада и с обичайния график за стартиране на телефоните Pixel.

Що се отнася до самата серия Pixel 6, предстоят някои големи промени. За пръв път Google ще се откаже от названието XL в полза на Pro. Двата модела няма да се различават по големина, но ще имат разлики в спецификациите. Ако изтеклите рендери са реални, ключовата разлика в хардуера им ще е камерата. Pixel 6 ще е с двойна, докато Pixel 6 Pro ще е с тройна задна камера.

Слуховете предполагат още, че единият модел ще разполага със сгъната леща или перископна система от камери за осигуряване на по-висок диапазон оптично увеличение. Някои схеми сочат, че предстоящите телефони на Google най-сетне ще се откажат от 12 мегапикселовия сензор в полза на 50 мегапикселов.

Освен това ще имаме най-добрия процесор от серията Snapdragon 8xx на Qualcomm в Pixel 6 Pro. Той ще е придружен и от няколко други предимства, като дисплей с висока честота на опресняване и поддръжка на безжично зареждане.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !