Google Pixel XE може би е на път

Offnews Последна промяна на 07 декември 2020 в 06:45 4588 0

googlePixel5_eveanBlass-800x450

Изглежда Google работи върху нов смартфон, който обаче не е непременно продължение на серията Pixel 5 или Pixel 4a. Предполага се, че устройството ще се нарича Pixel XE и въпреки, че информацията идва от непотвърден източник, то може да излезе на пазара, тъй като данни за новите смартфони на Google обикновено се появяват месеци преди официалната им премиера.

Възможно е Pixel XE да се появи следващата година, през април, или юни-юли, а може и по-късно. Важното е, че вече има слухове за него и изглежда някой е успял да се добере до ранен инженерен прототип и е отделил време, за да направи няколко снимки, споделени след това в SlashLeaks.

Изображенията разкриват, че Pixel XE ще разполага с два слота за SIM карти, NFC, големи рамки около дисплея и камера, разположена в перфорация. Въпреки, че снимките не са много ясни и детайлни, можем да различим бутоните за сила на звука от дясната страна на телефона, както при предните модели Pixel.

Няма как да очакваме това устройство да стартира скоро, тъй като Google пусна Pixel 4a, Pixel 4a 5G и Pixel 5. Другото, което трябва да се има предвид е, че то няма да предлага неограничено съхранение на снимки, като предишните модели, тъй като компанията вече обяви няколко промени в своята политика за съхранение. Ще трябва да изчакаме за още подробности, касаещи спецификациите му.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !