Google Pixel Fold може да пристигне със 120 Hz дисплей

Offnews Последна промяна на 20 юли 2021 в 06:33 4524 0

Google-Pixel-Fold-Render

Слухове за нови сгъваеми телефони започнаха да се появяват все по-често, тъй като изглежда, че повечето ОЕМ производители се готвят да пуснат новите си модели през следващите месеци. Google, Xiaomi и Vivo също са сред тях и техните устройства се очакват преди края на годината, докато OPPO може да накара феновете си да изчакат до 2022 за първия сгъваем телефон.

Това, което обединява всички тези устройства обаче, са дисплеите на Samsung, което означава, че новият Pixel Fold и останалите телефони може да споделят важна функция. Според последните слухове в Twitter, Pixel Fold може да пристигне със 120 Hz честота на опресняване на дисплея.

Според анализатора Рос Янг Samsung Display ще осигури сгъваеми дисплеи за до 6 нови сгъваеми телефона през 2021 година. Сред тях са два модела на компанията – Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3, както и устройства на Google, Vivo, Xiaomi и OPPO.

Това означава, че всяко от тях ще има еднакви възможности за опресняване на екрана. Освен това Янг споменава и размерите на дисплеите – Galaxy Z Flip 3 – 6.7, Z Fold 3 – 7.57, Pixel Fold – 7.11, Vivo и Xiaomi съответно с 8.2 и 8.1 и OPPO – 7.11 инча.

Този слух потвърждава предходните, че Google ще използва Ultra-Thin Glass на Samsung. За съжаление към момента това са само спекулации и няма официално потвърждение от страна на никоя от споменатите компании, което означава, че ще се наложи да изчакаме още, за да разберем дали е истина.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !