Google Pixel 6 Pro се появи в Amazon преди официалния си дебют

Offnews Последна промяна на 19 октомври 2021 в 07:48 674 0

Google-Pixel-6-Pro-Amazon-listing-leak-800x533

Едно изтичане в Twitter вчера разкри цените на серията Pixel 6 в английския Amazon и потвърди някои спецификации на устройствата. Заедно с това беше потвърдена и датата, на която ще стартират доставките – по-късно, от колкото се предполагаше.

Постът разкрива, че Pixel 6 Pro 128 GB ще струва 849 паунда, докато 256 GB версия ще е с цена от 949 паунда. Към него са прикачени и страниците на Amazon, които потвърждават някои от вече известните характеристики на смартфоните. Липсва цената на Pixel 6, но можем да предположим, че тя ще е поне със 100 паунда по-ниска от тази на Pro модела.

Сред спецификациите на двете устройства са оптичен четец на пръстови отпечатъци под дисплея, 12 GB RAM и 128/256 GB опции за съхранение, 1440 х 3120 пиксела резолюция, 6.71 инчов AMOLED екран, 50 мегапикселов основен сензор с OIS, 48 мегапикселов телефото с 4х оптично увеличение и 12 мегапикселов ултраширок.

Официалната премиера на Pixel 6 и Pixel 6 Pro е днес, по време на събитието Google Pixel Fall, което ще стартира в 20 часа българско време. Доставките обаче ще започнат от 1 ноември, което е доста по-късно от очакваното.

Противно на Apple, Google не се опита да запази в тайна своите нови самртфони. Компанията сама разкри дизайна им и част от характеристиките, сред които и собствения чип Tensor, който ще задвижва двете устройства. Голяма част от спецификациите на телефоните вече са ясни и от слухове и изтичания, така че остава да видим дали компанията все пак е успяла да запази някоя изненада за официалната им премиера.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !