Google отново намеква за предстоящите Pixel Buds A

Offnews Последна промяна на 07 април 2021 в 16:25 5579 0

nest-hub-mail-9to5google

Само преди броени дни 9to5Google спомена за предстоящите нови безжични слушалки на Google – Pixel Buds A. Явно компанията е решила да вземе нещата в свои ръце, за да ограничи спекулацията, като разпрати имейли на потребители на Nest.

В тях освен интелигентния дисплей Nest и Pixel 5 обаче, се вижда и нещо, което много напомня Pixel Buds. Цветът на слушалките обаче е различен от този на стандартния модел – зелено.

Да, Pixel Buds се предлагат в зелен нюанс, който компанията нарича Mint Green, но те имат двуцветна черно-зелена схема и освен това вътрешността на кутийката им също е черна. Устройството на плаката обаче е с по-различен нюанс на зеленото, а естетиката е решена изцяло в този цвят, заедно с вътрешнота част на кутийката.

Дали това е умишлена реклама, или неволно изтичане няма как да знаем. Това обаче определено не са миналогодишните Pixel Buds. Като си припомним как Google публикува преждевременно Pixel 4a, нищо чудно и тези съобщения да са грешка. Така или иначе, най-вероятно слушалките на изображението са Pixel Buds A.

Според последните слухове Pixel Buds A ще са идентични на своите предшественици, но с разлика в цветовата гама. Наличните разцветки ще са бяло и зелено, а слушалките ще поддържат жестови контроли, за да позволят на потребителите да изпълняват по-лесно някои задачи. Сред тях са приемане на повиквания, контрол на музиката и активиране на Google Assistant.

Очаква се да видим Pixel Buds A в средата на този месец, а посланията на Google може би потвърждават този слух.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !