Google може би неволно разкри името на Pixel 6 XL

Offnews Последна промяна на 14 юли 2021 в 06:24 4495 0

Pixel-6-Pro

Google никога не е успявала да спре течовете и характеристиките на всички устройства Pixel биваха разкрити доста преди официално да бъдат обявени. Това се случи и с Pixel 6, след като няколко изтичания хвърлиха светлина върху основните му спецификации.

Най-ранните слухове за Pixel 6 твърдяха, че Google ще направи промяна тази година. Телефоните ще се наричат Pixel 6 и Pixel 6 Pro, което ще замени тразиционното брандиране на Pixel XL. Същите течове показваха, че двете устройства ще имат радикално нов дизайн. Модулът на камерата отзад ще заема цялата ширина, което е необичайно за съвременните телефони.

Други източници разкриха характеристиките на Pixel 6 и Pixel 6 XL, като един от потенциалните хардуерни акценти е персонализираният от Google чип Whitechapel, който ще захранва телефоните. Друга невероятна новина беше поне петгодишната софтуерна поддръжка на устройствата, съпоставима с тази на Apple.

Google вероятно ще представи серията Pixel 6 в началото на октомври по време на ежегодното хардуерно събитие Made by Google, но компанията току-що разкри имената Pixel 6 и Pixel 6 XL в документ за Android разработчици. Той се отнася до новите интервенции в Game Mode, които са част от API и току-що бяха представени.

Game Mode API ще позволи на разработчиците на игри да предлагат настройки за интервенции в Game Mode на производителите на смартфони. И докато тази информация касае само разработчиците, то в документа се споменава и хардуера на Pixel, като се появяват и имената Pixel 6 и Pixel 6 XL, вместо Pixel 6 Pro.

Дали това е неволна грешка, или компанията се опитва да запази в тайна окончателните названия на новите си смартфони, няма как да знаем, но за сега слуховете за Pixel 6 Pro са опровергани. Google отстрани имената на телефоните от формуляра бързо, което може да означава, че всичко е било просто грешка.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !