Garmin представи смарт часовниците Venu 2 Plus и vivomove Sport

Offnews Последна промяна на 05 януари 2022 в 08:07 591 0

Garmin Venu 2 Plus and vivomove Sport

По време на CES 2022 Garmin представи два чисто нови смарт часовници - Venu 2 Plus и vivomove Sport. Те разполагат с подобрени функции и позволяват на потребителите да следят съня, стреса, женското здраве и голямо разнообразие от фитнес и тренировки.

Garmin Venu 2 Plus е с шаси от неръждаема стомана и се предлага и силиконова каишка. Той има 1.3 инчов 416 х 416 AMOLED дисплей с опция за винаги включен режим. Теглото му е 51 грама и е сертифициран за вода от 5АТМ. Също така има вграден GPS за следене на фитнес дейности.

Часовникът осигурява 24/7 функции за наблюдение на здравето, включително сърдечен ритъм, усъвършенствано проследяване на съня, дихателни дейности, Pulse OX, наблюдение на стреса, женското здраве и др. той поддържа над 1400 упражнения и потребителите могат да ползват Garmin Coach, за да създават безплатни адаптивни планове за обучение, за да подобрят бягането и здравето си.

Функцията Health Snapshot може да регистрира двуминутен прозорец с ключови здравни състояния и да генерира отчет, който потребителите могат да споделят с доставчици на здравни услуги. Часовникът може автоматично да открива инциденти и ръчно да се задейства за изпращане на сигнал с последното известно местоположение при спешни случаи.

С Venu 2 Plus потребителите могат да извършват и телефонни обаждания с натискане на бутон, както и да задействат гласови асистенти като Siri, Google Assistant или Bixby, за да изпращат текстове, да задават въпроси и да контролират интелигентните си домашни устройства. Часовникът позволява контрол на музика и изтегляне на до 650 песни от Spotify, Amazon Music и Deezer. Поддържа и Garmin Pay за безконтактни плащания и може да показва известия от телефона.

Потребителите могат да изтеглят нови циферблати от магазина Connect IQ, а устройството работи както с Android, така и с iPhone. Предлага се в три цвята на корпуса и ще се продава за 449.99 долара.

Новият vivomove Sport се присъединява към хибридната серия с шаси, направено от полимер и неръждаема стомана. Включените каишки са от силикон, TPU или кожа. Часовникът има малък LCD дисплей, който може да отброява стъпки. Батерията му е едногодишна и има рейтинг 5 ATM, което означава, че можете да плувате и да се гмуркате с него без проблеми. Цената му е 179.99 долара.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !