Garmin представи смарт часовниците Forerunner 55 и Forerunner 945 LTE

Offnews Последна промяна на 03 юни 2021 в 06:46 4868 0

garmin-forerunner-55-1280x666

Garmin представи два нови смарт часовницика - Forerunner 55 и Forerunner 945 LTE. Първият модел е насочен към хора, които искат да проследяват бягането си, без да харчат маса пари за фитнес ориентиран часовник.

Той е с цена 199.99 долара и вече се предлага в черно, бяло и аква разцветки. Forerunner 945 LTE е топ модел, който струва 649.99 долара и има две цветови опции – бяло и черно.

Forerunner 55 идва с 1.04 инчов 208 х 208 пиксела дисплей и 5АТМ рейтинг на водоустойчивост. Той има вграден GPS, поддържа 24х7 мониторинг на сърдечната честота, следи активността, калориите, стъпките и съня. Според компанията издържа до 2 седмици с едно зареждане, а активирането на GPS намалява живота на батерията до 20 часа.

Бюджетният модел предлага персонализирани тренировки за бягане, насоки от експертни треньори, планове за маратон и функция за безопасност, която изпраща информация за местоположението ви на приятели и семейство в случай на извънредна ситуация. За любителите бегачи има специална функция за оценка на времето за финиширане, предупреждения за ритъма и указания за курса.

Forerunner 945 LTE добавя LTE към микса от предложения на Garmin, като позволява безпроблемно проследяване на местоположението в реално време, изпращане на SOS съобщения в извънредни ситуации и споделяне на събития на живо към смарт часовника. За целта обаче е нужен абонаментен план. Освен това той може да съхранява до 1000 песни, да синхронизира плейлисти чрез WiFi от избрани стрийминг услуги като Amazon Music, Deezer и Spotify.

Forerunner 945 LTE е напълно оборудван интелигентен часовник с множество функции като обаждания, съобщения, известия от социалните медии, измерване на кислорода в кровта, проследяване на съня, широк диапазон на тренировки и вградени пълноцветни карти. Освен това идва с усъвършенствани възможности като напътствия при бятане, коригирани по степен, подробен дневник за бавно и бързо темпо, упътвания по отсечки и прочие. Като бонус идват поддръжката на базконтактни плащания и безплатната онлайн фитнес общност.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !