Garmin анонсира часовниците Fenix 7 и Epix с цена от 699 долара

Offnews Последна промяна на 19 януари 2022 в 07:37 2892 0

LI Garmin Fenix 7 Series

Garmin обяви своите нови смарт часовници с GPS - серита Fenix 7 и Epix. Garmin Epix е подсилено устройство, фокусирано върху дейности на открито и разполагащо с винаги включен дисплей.

И двете серии стартират с цветни сензорни екрани, подобрено слънчево зареждане и много екстри.

https://www.youtube.com/watch?v=LGQqO9yukME&feature=emb_imp_woyt

Новата серия Garmin Fenix 7 се предлага в три размера и варианта – 42 мм Fenix 7S, 47 мм стандартен Fenix 7 и 51 мм Fenix 7X. Първите два ще разполагат със стандартен полимер, подсилен с влакна, а и трите устройства се предлагат във вариант Sapphire и Sapphire Solar. Последният има титаниево шаси и ще се предлага със сапфирен екран, който е по-устойчив на надраскване и по-издръжлив от стандартното стъкло.

По-големият 7Х разполага с LED фенерче с регулируеми червени или бели светлини, предназначено за дейности през нощта. Функцията може да бъде включена чрез двойно докосване, а има и режим Strobe, който може да съвпада с каданса на бегача. Може да мига червено, когато ръката се люлее нагоре и бяло, когато се люлее надолу.

И трите часовника имат подобрено слънчево зареждане и компанията посочва, че може да издържат до 578 часа с включен GPS. Докато използват слънчева енергия, те могат да издържат от 162 до 289 часа, в зависимост от модела.

Часовниците се предлагат с инструмента за издръжливост на Garmin, който помага на потребителите да сравняват нивата си на издръжливост. Ще има и нова функция за картографиране, наречена Up Ahead, която казва на потребителите местоположението на помощните станции и изкачванията на височина, водата и друга важна информация.

Новата серия Garmin Fenix 7 няма да е евтина. Първите два модела ще стартират от 699.99 долара и ще достигат до невероятните 899.99 долара. Цената на Garmin Fenix 7X ще започва от 899.99 и ще достигне 999.99 долара.

https://www.youtube.com/watch?v=JYDXEh07VzQ&feature=emb_imp_woyt

Garmin Epix ще се предлага в три нови 47 мм модела и ще има почти идентични характеристики с гамата Fenix 7. Часовникът идва с 1.3 инчов OLED дисплей, но няма соларно зареждане и LED фенерче. Garmin му дава до 16 дни живот на батерията с едно зареждане или 6 дни с винаги включен дисплей.

Подобно на серията Fenix 7, Epix ще е скъп. Цената му ще започва от 899.99 долара за вариантите от шисти и стомана и ще достигне 999.99 долара за черно-белите модели от титан. Часовниците вече са налични на сайта на Garmin.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !