Fossil рекламира “много по-бързия” си смарт часовник Gen 6 с Wear OS дни преди премиерата на Galaxy Watch 4

Offnews Последна промяна на 10 август 2021 в 05:56 244 0

The-way-faster-Fossil-Gen-6-smartwatch-with-Wear-OS-is-coming...-sooner-or-later

Още през юни Fossil заяви, че ще пусне премиум часовник с Wear OS от Gen 6 тази есен. Сега компанията изпрати имейл, в който посочва, че “Gen 6 идва” и ще е “много по-бърз”.

Маркетинговият имейл, получен от клиенти вчера, смело заявява, че Gen 6 предлага “много повече, много по-бързо”: “Скоро идва най-новият, най-усъвършенстван смарт часовник на Fossil. Регистрирайте се, за да го закупите първи”.

Освен това в прессъобщение на Qualcomm от миналия месец се посочва, че Fossil “представя най-добрия възможен Wear OS ителитентен часовник на пазара тази година”. Предполага се, че Fossil Gen 6 ще използва Snapdragon Wear 4100, но това означава, че няма да получи Wear OS 3 до средата на следващата година и, че ще има някои ограничения, поради това, че новата платформа не се стартира изначално.

Междувременно преди това Fossil рекамира неопределен нов чип като осигуряващ повече производителност, по-добър живот на батерията и LTE в световен мащаб, както и “по-усъвършенствани здравни функции”. Споменава се и “дизайн с по-голяма марка”, който би дошъл на “премиум цена”.

Рекламите на Fossil за Gen 6 разбира се идват само дни преди Samsung да обяви Wear OS 3 устройства. Те ще са първите, които ще използват унифицираната платформа, създадена съвместно с Google.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !