Евън Блас публикува рендери на предстоящия Moto E20

Offnews Последна промяна на 27 август 2021 в 06:19 237 0

Motorola-E20-3-992x1024

Един от най-известните източници на информация,Евън Блас, публикува рендери на предстоящия Moto E20. Изображенията разкриват настройката на камерата, размера на дисплея и др.

Moto E20 носи кодовото име Aruba и е с номер на модела XT2155-1. Устройството има 6.5 инчов HD+ екран с прорез в горната част, където се помещава 5 мгапикселова предна камера.

Когато погледнете телефона отзад, ще откриете 13+2 мегапикселова камера. Самият заден панел е с шестойгълна форма, но изглежда пластмасов, което означава, че е малко вероятно да предложи по-добро сцепление. Изображенията не разкриват дали в логото на Motorola ще има вграден четец на пръстови отпечатъци.

Moto E20 ще се захранва от чипсет Qualcomm, въпреки че не се знае точно кой ще бъде той. Според данните до сега, устройството ще има 1.6 GHz осемядрен процесор, 2 GB RAM и 32 GB вградена памет. Можем да предположим, че чипсетът е процесор от нисък клас и цената на телефона вероятно ще отразява това.

Що се отнася до батерията на Moto E20, тя ще е с капацитет 4000 mAh и ще се зарежда чрез USB-C порта в долната му част. Телефонът ще работи с Android 11, но все още не са ясни цени или наличности на устройството.

Motorola работи и върху Moto E30, чието кодово име е Cyprus. Компанията наскоро обяви най-новото си устройство Motorola Edge 2021 и новата серия Motorola Edge 20, която стартира с три устройства – Edge 20, Edge 20 Pro и Edge 20 Lite. Съответно устройства от висок, среден и нисък клас.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !