Ето така може би ще изглежда Motorola Nio

Offnews Последна промяна на 04 декември 2020 в 06:23 4416 0

motorola-nio-evan-blass-voice-800x450

Motorola е сред компаниите, които се готвят да пуснат топ модели смартфони, задвижвани от водещ процесор Snapdragon. Според слуховете, устройството на компанията е с кодово име Nio и ще дебютира като телефон от серията Moto G с 90 Hz дисплей, тройна задна и двойна предна камера и Snapdragon 865. Сега може би виждаме Motorola Nio за пръв път, благодарение на изтекло изображение, публикувано от Евън Блас във Voice.

Устройството на снимката изглежда е прототип с високо съотношение на страните, подобно на няколко бюджетни модела, които компанията пусна през последните години. В горната си част има две селфи камери, поместени в отделни кръгли прорези. Според слуховете, основната 16 мегапикселова предна камера използва сензора OV16A1Q и е придружен от 8 мегапикселов вторичен сензор S5K4H7 на Samsung.

Сред останалите известни подробности е тройната настройка на задната камера, която се състои от 64 мегапикселов основен, 16 мегапикселов широкоъгълен и 2 мегапикселов сензор за дълбочина. Motorola Nio носи номер на модела XT2125 и ще бъде оборудван със Snapdragon 865 с 8 GB оперативна и 128 GB вградена памет и вероятно ще работи с Android 11.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !