Ето кога може да дебютира OnePlus 10 Pro 5G

Offnews Последна промяна на 08 декември 2021 в 07:37 592 0

Heres-exactly-when-the-OnePlus-10-Pro-5G-might-be-unveiled

Една година може да е цяла вечност, що се отнася до мобилната индустрия. Когато OnePlus потвърди тази есен, че очакваното флагманско издание на Т-серията няма да се случи, веднага заподозряхме, че компанията планира да представи по-рано друг топ модел.

В социалните медии се появи необичаен график за старта на OnePlus 10 Pro 5G, който сочи доста голяма разлика между китайската и глобалната наличност на устройството. Интересното е, че същият източник в Twitter, който разкри тези планове, сега се завръща с ново изтичане на информация, което явно противоречи на първоначалната времева линия.

Това е така, защото OnePlus може да се подготвя да представи своя алтернатива на Galaxy S22 още на 5 януари. Много се съмняваме, че клиентите в световен мащаб ще чакат до март или април, за да го получат.

Разбира се току-що изтеклата покана за събитие в Лас Вегас не споменава OnePlus 10 или 10 Pro 5G. Това може да е така, защото компанията иска да покаже нещо съвсем различно след по-малко от месец.

Между другото 5 януари съвпада с официалния старт на CES 2022, което също ще се проведе в Лас Вегас. Това означава, че присъстващите на шоуто може да имат шанса да видят и дори докоснат новото устройство на OnePlus.

Всъщност компанията няма дълга история от запомнящи се изяви на CES. Тя показа Concept One на изложението през 2020 година, но той все още не се е материализирал в търговската мрежа по какъвто и да е начин.

Междувременно OnePlus се сля с OPPO и пусна много успешна линия мидрейнджъри с марката Nord, които също може да имат нещо общо с това мистериозно събитие. В допълнение към флагмана 10 Pro, може да видим достъпния Nord N20 5G, който също изтече в подробности наскоро.

Любопитното е, че досега не сме чували нищо за бъдещ вариант на OnePlus 10 5G, който не е Pro. Това не означава, че трябва напълно да изключим вероятността той също да бъде представен на 5 януари.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !