Ето какви са ранните отзиви за AirPods Max Smart Case

Offnews Последна промяна на 11 декември 2020 в 06:52 4290 0

airpods-max-case

След премиерата на AirPods Max, повечето коментари бяха насочени към самите слушалки, но смарт калъфчето, с което идват е не по-малко интересно, дори и като дизайн.

На пръв поглед Smart Case е доста странен, но Apple посочва, че той е създаден, за да постави AirPods Max в състояние с изключително ниска мощност, което помага да се запази заряда на батерията им, когато не се използват. Тази функционалност звучи полезо и със сигурност работи правилно, но дизайнът е друг въпрос. Повечето първоначални рецензии предполагат, че докато останалите слушалки от висок клас идват с твърд калъф, който им осигурява защита, Smart Case на Apple изглежда напълно безпомощен в това отношение. Той прилича повече на чанта, увита около слушалките и не е ясно дали ще оцелее в раница например. Със сигурност бързо ще се замърси и не може да се мери с хубавите твърди калъфи на други модели. Във видеото си MKBD посочва, че AirPods Max не разполагат с физически бутон за изключване и трябва да се използва Smart Case, в противен случай слушалките ще изтощят батерията си за около два часа, докато преминат в режим на ниска консумация.

От друга страна обаче, Smart Case почти не увеличава размера на слушалките, така че те заемат по-малко място в чантата, в сравнение с традиционните твърди калъфи. Също така магнитът в закопчалката е това, което ги поставя в състояние на ниска консумация, което е наистина хитро.

Обобщавайки можем да кажем, че докато първите впечатления от AirPods Max са положителни, то Smart Case се очертава неудобен аксесоар, който не осигурява особено голяма защита и изглежда странно. Това може би означава, че скоро ще видим много алтернативни кейсове от трети страни на пазара.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !