Ето как ще изглежда Sony Xperia 10 III

Offnews Последна промяна на 21 януари 2021 в 13:20 6608 0

Untitled1

Благодарение на лийкъра @OnLeaks научаваме част от параметрите на бъдещия смартфон в среден клас на Sony Xperia 10 III. Освен това разполагаме и с изображения на предполагаемия модел.

Устройството е с размери 154.4 x 68.4 x 8.3 мм, като дебелината достига до 9.1 мм при секцията с основната камера. Моделът ще предложи дисплей с диагонал 6 инча, без отвор или прорез. Налични са значителни по размер рамки под и над екрана, като 8-мегапикселовата селфи камера е в горната. По този начин няма да видим някаква по-сериозна еволюция в дизайна.

Това показват и споделените изображения, като от тях виждаме и редица от чертите на телефона. Xperia 10 III ще има тройна основна камера разположена в секция в горния ляв ъгъл на гърба.

Тя може да включва 12MP сензор, 8MP с телефото оптика и 8MP с ултраширокоъгълен обектив. Четецът на пръстови отпечатъци е вграден в бутона за включване, което е доста често срещано решение през последните години.

Телефонът ще има още жак за слушалки и разбира се USB Type-C порт. Очакванията са той да се появи до края на тримесечието. За съжаление ако информацията налична досега се окаже вярна, той няма с какво да ни впечатли.

Припомняме, че Xperia 10 II предлага чипсет Snapdragon 665, 4GB RAM, 128GB вградена памет и батерия с капацитет 3600 mAh с технологията Xperia Adaptive Charging. Наличен е 6-инчов OLED панел с резолюция Full HD+, съотношение 21:9 и капковиден прорез за 8MP селфи камера.

Основната камера е тройна и включва 12MP сензор с PDAF технология, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 8MP с телефото оптика за 2-кратно приближение. Конструкцията се състои от стъклено покритие на гърба и алуминиева рамка. Освен това откриваме IP65/68 сертификация, защитно покритие Gorilla Glass 6 и 3.5 мм жак за слушалки.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !