Ето как може да се казва следващият модел на OnePlus в серия Nord

Offnews Последна промяна на 01 февруари 2021 в 14:25 6344 0

До миналата година OnePlus имаше в портфолиото си само флагмани и модели от висок клас. Всичко това се промени с представянето на три телефона в новата серия Nord. Това са OnePlus Nord, Nord N10 5G и N100.

Очакваме компанията да продължи да разширява предложенията си в този клас и конкретно в серия Nord. Сега благодарение на лийкъра Макс Джамбор научаваме и как ще се казва едно от бъдещите попълнения.

По негови данни OnePlus Nord N1 5G ще е наследник на актуалния Nord N10 5G. За съжаление той не споделя допълнителна информация за устройството. Ако обаче компанията запази практиката си от миналата година, телефонът ще бъде представен чак през октомври.

Припомняме, че OnePlus Nord N10 5G има LCD екран с диагонал 6.49 инча, честота 90 херца, резолюция Full HD+ и отвор за 16MP селфи камера. N10 е базиран на чипсет Snapdragon 690 в комбинация с 6GB RAM, 128GB разширяема памет за файлове и батерия с капацитет 4300 mAh и бързо зареждане при 30W.

Основната камера е четворна и се състои от 64MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив, както и още два сензора за боке ефекти и макро снимки. На гърба на телефона е поставен четец на отпечатъци.

Междувременно очакваме през март компанията да представи и новата си флагманска серия OnePlus 9. Интересното тук е, че в нея може да има три модела, OnePlus 9, 9 Pro и 9 Lite. Ако наистина има модел Lite, той най-вероятно също ще е в средния клас.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !