Едва ли ще видим AirPods 3 преди есента

Offnews Последна промяна на 15 март 2021 в 15:57 7136 0

airpods

Анализаторът Минг-Чи Куо споделя нови данни свързани със следващото поколение на слушалките на Apple AirPods. Според него моделът ще влезе в масово производство през третото тримесечие на 2021 г.

Това означава, че премиерата им ще е най-ранно през това тримесечие на годината. През изминалите седмици имаше редица слухове свързани с AirPods 3.

Някои от тях сочеха, че Apple може да представи слушалките на събитие на 23 март. Новите данни обаче показват, че дори компанията да има анонс на тази дата, едва ли тогава ще видим новите слушалки.

Междувременно преди време се появиха изображения и дори снимка на AirPods 3. Те изглежда ще имат дизайн подобен на този на актуалните AirPods Pro.

При тях обаче няма да има силиконови накрайници. Според слуховете AirPods 3 ще предложат технологията Spatial Audio, но няма да имат активно шумопотискане.

През 2020 г., Apple е доставила 90 милиона слушалки AirPods. През настоящата година по данни на Kuo доставките могат да са до 78 милиона.

Спадът може да се отдаде на засилената конкуренция от други производители. Според анализатора слушалките от висок клас AirPods Max няма да имат значително значение за общите доставки. От тях се очаква да бъдат продадени милион броя.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !