Дебют на Redmi Note 9T и Redmi 9T

Offnews Последна промяна на 08 януари 2021 в 18:43 6661 0

Xiaomi представи два нови модела в линията си смартфони Redmi - Redmi Note 9T и Redmi 9T. Redmi Note 9T е първият в серията с 5G свързаност, а тя е възможна благодарение на чипсета MediaTek Dimensity 800U.

Освен това се поддържа 5G свързаност с две SIM карти едновременно. С технологията 4х4 MIMO, която използва множество антени, Redmi Note 9T осигурява стабилна и бърза връзка.

Основната му камера включва 48-мегапикселов сензор, 2MP сензор за дълбочина и 2MP за макро снимки. ½-инчовият сензор и ISP архитектура позволяват подобрено качество на изображението и по-бърза обработка. Сред полезните функционалности са Night, Pro + RAW, HDR и Portrait режим.

Наличен е 6.53” FHD + DotDisplay дисплей със защитно покритие Gorilla Glass 5. Неговият текстуриран поликарбонатен гръб спомага за подобрено сцепление и устойчивост на пръстови отпечатъци.

Батерията на модела е с капацитет 5000 mAh и поддържа 18W бързо зареждане, като се предлага с 22,5W зарядно устройство в кутията. В допълнение, с технологията, която позволява множество цикли на зареждане, потребителите могат да изпитат почти три години ежедневна употреба без значително влошаване на капацитета на батерията. Redmi Note 9T се предлага в цветовете Nightfall Black и Daybreak Purple.

Redmi 9T има 48MP четворна AI задна камера, а освен главния сензор са налични още 8MP с ултраширокоъгълен обектив, 2-мегапикселова макро камера и сензор за дълбочина. Redmi 9T е оборудван и с нова movie frame функция, която придава на снимките по-кинематографичен вид и усещане без нужда от обработка.

Redmi 9T е снабден с 6 000mAh батерия и Snapdragon 662 чипсет. Режимът за пестене на батерията MIUI и възможностите за обратно зареждане с кабел помагат за максимизирането на целодневната и дори многодневна употреба. Също като Redmi Note 9T, Redmi 9T поддържа 18W бързо зареждане и се предлага с 22,5W зарядно устройство в кутията.

Моделът има 6.53” FHD + Dot Drop дисплей с Gorilla Glass 3. Освен че е съвместим с две SIM карти, Redmi 9T има възможност за допълнителна microSD памет до 512GB. Наличен е и IR предавател за управление на различни устройства.

Redmi Note 9T ще се предлага в 4GB + 64GB и 4GB + 128GB на препоръчителни крайно-клиентски цени от 229 евро и 269 евро съответно. Redmi 9T ще се предлага в 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB на препоръчителни крайно-клиентски цени от 159 евро, 189 евро и 199 евро съответно. Продажбите на Redmi Note 9T и Redmi 9T ще стартират в България от средата на месец февруари в официалната дистрибуторска мрежа на Xiaomi.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !